2777
2789
عنوان

چطور یه زن خیانت می‌کنه ...

317 بازدید | 8 پست

اگر شوهرش بفهمه احتمالش هست بره حتی مرد مورد نظر رو به قتل برسونه ،اگر نکشه  دعوا و بزن بزن و فحش و آسیبش رو به اون مرد می‌رسونه  ، همه هم ازش دفاع می‌کنن که غیرت داشت

اما اگر یه دختر  سالها بیفته دنبال یه مرد متاهل تا بالاخره یروزی مرد متاهل خطا کنه ، یکسری خانم روغن فکر میگن چکار به اون دختر داری ، اون به تو تعهدی نداشته  برو به حساب شوهر خودت برس ، کار به اون دختره نداشته باش ،شاید این حرف وقتی زن مورد نظر سک س ورکر باشه شاید قابل توجیه باشه ، نه وقتی زنی سالها داره غمزه میاد ، نترسین زن قربانی قطعا حساب شوهرش رو میرسه ، اکثرا مردا رو به غلط کردن میندازن ، حق طلاق و... میگیرن اگر بمونن

به اون دختره هم باید درس خوبی داد ، اما متاسفانه اینجا هر کی گفته یه زن هرزه افتاد تو زندگیم ، نفرینش کرد همه مدافع اون زن شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کار باید سنگسار بشه. خود خدا تو قرآن گفته. زنی که خیانت می‌کنه رو تو خونه نگه دارید تا زمان مرگش فرا برسه. مرد خیانت کار هم همینطور 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
شاید زن از طرف مرد پر نمیشه و بالعکس شاید واقعا کرم داره  نمی‌دونم  در هر صورتی اشتباهه

ابن فضیه خیلی خیلی ربط به ذات ی زن داره

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..
اگر میتونین بدون آسیب به خودتون این افراد رو جر بدین جر بدین  این تفکرات رو نشر ندین ، اینا رو ...

قطعا آدمی که میدونه یک مرد متاهله و از عمد باهاش دوست میشه آدم کثیفیه 

اما 

اکثر مواقعی که ما این حرف رو میزنیم زمانیه که اون مرد خودش دنبال خیانت بوده، حالا این دختر جور نشد یکی دیگه رو تور میکنه

اما زن اوسکلش همش تقصیر رو گردن اون دخترا میندازه و به شوهر هرزه اش که مقصر اصلی و خیانت کار ماجرا هست کاری نداره

و انگشت اتهام مردم هم به جای اینکه روی خیانت مرد باشه میره روی اون نفر سوم که واقعا چندان مهم نیست...

من خودم شوهرم خیانت کنه اصلا برام مهم نیست طرف مقابلش چیکار کرده مهم اینه شوهرم آبرو،شرف،حیا و تعهدشو پای عشوه داده. نفر اول وآخر شوهرم رو مقصر میدونم نمیرم یقه کسی بگیرم.