2777
2789
عنوان

💙 124 هزار تا صلوات 💙

2961 بازدید | 462 پست

سلام 

124 هزار تا صلوات تا یکماه آینده 

یعنی تاریخ 1402/12/15 

خدا خیرتون بده کمک کنین زودتر تموم بشه 

ایشالا هرکسی هر حاجتی داره از خدا بگیره خدا حاجت منم بده 

اگه کسیو می‌شناسین که بخواد شرکت کنه هم تگ کنین 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه صلوات نذر کرد بعد بقیه بفرستن؟ اینجوری قبوله یا نه 

منم ۳۰ هزار نذر دارم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

۳۰

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

@نون_بربریییی  

سلام خانم 

من شمارو خیلی دیدم تو تاپیکای مذهبی 

اگه مایلید « اگر مایلید » خودتون یا دوستاتونو تگ کنین یکم به من کمک کنین 

ممنون میشم ازتون 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
عزیزم میشه صلوات نذر کرد بعد بقیه بفرستن؟ اینجوری قبوله یا نه  منم ۳۰ هزار نذر دارم

جسارتاً آقا هستم آبجی 

من اطلاع ندارم مرجع تقلید بپرسین

ما اینجوری می‌فرستیم امیدوارم خدا قبول کنه 

سلام بله باشه حتما

مرسی

فقط ببخشید بازم میگم چون تگتون کردم اجباری نیست اگه خودتون خواستین