2777
2789
عنوان

عجیب بود نبوووود ؟!غریب بود نبوود؟!

173 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها برای شما هم نمونه های عجیب پیش اومده ازون مدلا که میگن کوه به کوه نمی‌رسه ولی آدم به آدم میرسه؟

برای من یه مورد پیش اومده گفتم اینجا بگم شمام اگه موردی داشتین بگین با هم تعجب کنیم 😁😅

من پسرم وقتی ده ماهش بود تو بیمارستان شهرمون بستری شد تو اتاق ما یه پسری هم سن و سال پسرم بستری بود چهار روز اونجا بودیم ..گذشت بعد پنج سال امسال پسرم سرما خورد تب شدید کرد که بستری شد وقتی رفتیم تو اتاق ما همون پسره باز بستری بود وقتی یکم با مامانش صحبت کردم شناختمش ...یعنی چطور ممکنه بعد پنج سال این همه روز دقیقا هر دومان همون روز تو مون بیمارستان تو همون اتاق باید بستری می‌شدیم 

اون گفت بعد اون سال دیگه پسرش بستری نشد پسر منم بعد اون سال بستری نشده بود تا الان ..خیلی برام عجیب بود نشستیم کلی خاطرات چند سال پیش رو تعریف کردیم اگه خاطرات رو نمی‌گفت باورم نمیشد فکر میکردم شبیهشه. 

نمونه بارز کوه به کوه نمی‌رسه ولی آدم به آدم نمی‌رسه بود 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

یه مورد اینچنینی دیگه هم داشتم الان میگم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب  برامنم اره همین الان تبلیغ یه مغازه رو دیدم روی یه کانال ، زدم روش فهمیدم برا دوست ...

وای چه جالب آدم حس عجیبی بهش دست میده که کاملا تصادفی یه آشنا رو میبینه

کدوم شهری برای امضات

آمل عزیزم 

دبیرستان بودم.یکی از بچه ها گفت امروز صبح بچه برادرم با خواهرم تصادف کردن.

ظاهرشون رو بدون اینکه دیده باشم دقیق گفتم

چون شب قبل تو امامزاده صالح دیده بودمشون.

گفتم دیشب اونجا دبدمشون

همکلاسیم گفت

اتفاقا دیشب زیارت اونحا بودن. و ظاهرشون هم دقیق گفتم.

بعد از اینهمه سال هنوز نمیدونم چطور ممکنه همچین چیری

تو دوران دبیرستان روی یه پسری کراش داشتم😉

یه روز تو راه مدرسه از تاکسی که پیاده شدم پیام رفت رو یه چیزی دیدم یه کاغذه که داخلش عکس سه در چهار همون طرف بود والای چقدر ذوق کرده بودم برداشتمش آوردم گذاشتم تو دفتر خاطراتم 😂😂تا وقتی که ازدواج کردم دیگه پارش کردم🫣 یعنی چرا باید عکس اون آدم تو این همه جمعیت زیر پای من می‌افتاد یعنی چی؟اون موقع فکر میکردم این یه نشونست از طرف خدا  ولی نبود 😁😁😂😂

دبیرستان بودم.یکی از بچه ها گفت امروز صبح بچه برادرم با خواهرم تصادف کردن. ظاهرشون رو بدون اینکه دی ...

چه جالب ..گاهی پیش میاد .. به خدا الان که گفتی مو به تنخ سیخ شد شد برای منم پیش اومده بود دبیرستان که بودیم یه صبح میرم به دوستم میگم چی شد جواب خواستگارتو چی دادی بعد دوستم با تعجب میگه تو از کجا میدونید گفتم خودت دیروز بهم گفتی اونم گفت نه اینا که تازه دیشب زنگ زدن کسی خبر نداره بعد برای هر دومان تا مدتی سوال بود به دوستم کاملا اعتماد دارم که دروغ نمیگه انگار من شب قبل همه چیرو تو خواب دیده بودم آخه همه چیزا رو با جزییات بهش میگفتم اونم میگفت اینا که تازه من خودم فهمیدم 🙄