2777
2789
عنوان

کی بعد زایمانش خودش تنها بوده با بچش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 58 پست
مهمون قبول نکن بگو تنهام نمیتونم اصلا خودتو اذیت نکن برای مهمون 

اخه خودشون میان منکه نمیتونم بندازمش بیرون ولی از جامم نمیتونم پاشم رحمم شدیدا پارگی داشت کلی بخیه خوردم نابودم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱
چرا باید مهمون بیاد؟زنگ میزنن بگید بدلیل اینکه وضعیت جسمی و روحی مناسبی ندارید و دست تنها هستید، فعل ...

زنگ نمیزنن یهو میان 

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خودشون میان منکه نمیتونم بندازمش بیرون ولی از جامم نمیتونم پاشم رحمم شدیدا پارگی داشت کلی بخیه خ ...

زنگ ایفونوقطع کن بگو خرابه یا زنگ میزنن بچه میپره اذیت میکنه

وقتی بیان پشت در و تلفن کنن بکن پشت دریم

بگین ک مارفتیم دکتر و بعدش هم بگن وضعیت مادر خوب نیس و حالش مناسب پذیرش مهمون نیس و بعدا تشریف بیارن

سختت‌ نبود؟ طبیعی زایمان کردی یا سزارین نمی‌ترسید مهمون میومد کی پذیرایی میکرد

من من من

هیچی نمیشه خودت رو تقویت کن

با بچه بخواب بیدار شو هر دوساعت شیر بهش بده سوال داشتی تگم کن ما نی نی سایتی ها کنارتیم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

من بودم ویگه بایدباشرایط سازگارباشی دیگه مامان من فوت کرده پادرشوهرمم میومدعین بچه ای که عروسکشوگرفتن بهونه میگررفت زن گنده گریه میکردمیرف.

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

ن جانم.منم تو شهر غریبم و جوجمو دست تنها بزرگ کردم و قران میزاشتم بالای سر بچم هرشب الانم ک ۱۸ ماهشه میزارم.به خدا ایمان داشته باش و توکل کن و محتاج هیچکس نباش

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

منم تنهابودم 3روز تو بیمارستان بودم نمیزاشتن پادار داشته باشم وقتی هم اومدم خونه مامانم سرمای خیلی بد خورده بود ی روز بودم خونشون بعد رفتم خونه خودم ما پایین خونه مادرم زندگی می‌کنیم شوهرمم سرکار بود دخترم یام رسه بود وسرما هم خورده بود

من سزارینی بودم، ۶،۷ روز همراه داشتم. شهر غریب هم بودم. از همون اول همه کارای پسرمو خودم کردم جز توی بیمارستان

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تنهایی که بهتره عزیزم  من اتفاقا اینجوری دوست دارم ولی قراره همه بیان تا۱۰روز خونم بمونن

چقد رنگ موهای پروفت قشنگه من دو ششصد دادم به ارایشگر بعد ۸ سال موهامو بردم زیر ریسک رنگ اونوقت ادم افسرده میشه نگاش کنه چقد بعیا حروم خورن خب بگی بلد نیستم میمیری آخه🥺🥺

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇