اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
من یه پارتنر میخوام.خودم میخونم اون فقط نظر بده که چه چیزایی بخونم بهتره و اینکه چی بخونم و.. ...
خب تاپیک بزنید ک پارتنر میخوایید برا مکالمه و تمرین
چون اینجا هستن کسایی ک پارتنر میخوان
هم از همدیگه یاد میگیرید هم راهنمایی میکنید
نه اونجوری خوشم نمیاد.میخوام مدرس باشه .اما فقط در حد پارتنر یعنی کسیکه بلده خودش زبان پارتنر تنها ...
کسی ک لولش بالاتر باشه ک اوکیه