2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم مامانشو برده کربلا

692 بازدید | 28 پست

یه سال پیش هم رفتن مشهد

ولی ما که زن و بچه هاشیم هیچ جا نمیبره و کلی هم خسیسه

ناراحتم . اخه ادم زن و بچش رو ول میکنه میچسبه به مامانش

از خودم ناراحتم که مشغول زندگی خودمم و مثل ایشون به مامانم حال نمیدم

یعنی درسته من زندگیمو ول بکنم برم به مامانم حال بدم

پدر شوهر دارم با چندتا خواهر برادر شوهر .. ولی فقط همسرم مسول حال دادن مادرشوهرم

دیگه داره حالم از هرچی مهر مادری بهم میخوره

این چه وضعشه

من حتی هم اگه جونمو برای پسرم بدم...راضی نیستم از زن و بچش بگذره بیاد با من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اومد یک هفته بچه ها رو بنداز سرش برو خونه مادرت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

حال دادن چیه 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

حال بدم حال ندم لفظ جالبی نیستا 😐

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب توام هوای مامانت و داشته بلش منم مثل شوهرت بودم تو خواهر و برادرا فقط من خیلی به مامانم حال میدادم براش خونه خریدم مستاجر نباشه البته از یازده سال پیش مجرد بودم تا همین سه ماه پیش که زنده بود خرجش و میدادم مرغ و گوشت و برنج خونه اشم با من بود بقیه خواهر برادرا اصللاااا کمکی نمیکردن ولی برای من مهم نبود همچنان هوای مامانم و داشتم نمیشه الان بگی خواهر شوهرات برادرشورهاتم باید حال بدن به مادرشوهرت خب نمیکنن نمیشه زورشون کرد که 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود