2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من میخام با تانیا ارتباط بگیرم ولی متاسفانه گوشیش چن ماهی میشه خاموشه

قبلا سره مسئله ای خیلی کمکم کرد

باز الان نیاز دارم بهش

ممکنه درخواستمو قبول کنی شمارشو میخام ک‌زنگ بزنم

اینستاشم جواب نمیده پیام دادم بهش

هم فیلر هم نخ؟

عزیزم ت  تاپیک عروسک اون خانم دنبال تاییده خودش تو فشاره خواس ب شما تیکه بندازه ،هر کی تاییدش نکرد و یا تعریف تمجید با نیش زبون و بی ادبی جوابشو داد تاپیکای قبلیشم بخونی قشنگ معلومه کمبود داره مثلا از اونور میگه شوهرم سرویس عروسی نخریده چون تندی شد دوس نداشتم الان میگه می خواد سرویس طلا بخره من میگم ماشین !!!

عزیزمرنمیدونستم واقعا داهاتی بود قیافه ش

من ندیدمش والله!!!ولی معمولا بخاطر کمبود شخصیتی دنبال تایید گرفتنن اینم هدفش این بود هرچند ب ظاهر هرکی تاییدش نکرد گف مهم نیس ولی تابلو بود از شدت عصبانیت در حال انهدامه، غیر تایید هر چی میگفتی تربیت و شخصیت خانوادگیش و نشون میداد😉😅😅😅

من ندیدمش والله!!!ولی معمولا بخاطر کمبود شخصیتی دنبال تایید گرفتنن اینم هدفش این بود هرچند ب ظاهر هر ...

فدای سرت    از ماست که برماست یه سرس نشستن الکی ماشالله ماشالله میکنن طرف فکر میکنه واقعا اینطوریه گرچه همه قیافه ها از نظر من زیبا هستن و خود طرف نقشی نداشته تو ترکیب صورتش ولی کسی که زیباییش رو جار میزنه یا نقل قول میکنه قطعا درون زیبایی نداره