بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ت تاپیک عروسک اون خانم دنبال تاییده خودش تو فشاره خواس ب شما تیکه بندازه ،هر کی تاییدش نکرد و یا تعریف تمجید با نیش زبون و بی ادبی جوابشو داد تاپیکای قبلیشم بخونی قشنگ معلومه کمبود داره مثلا از اونور میگه شوهرم سرویس عروسی نخریده چون تندی شد دوس نداشتم الان میگه می خواد سرویس طلا بخره من میگم ماشین !!!
من ندیدمش والله!!!ولی معمولا بخاطر کمبود شخصیتی دنبال تایید گرفتنن اینم هدفش این بود هرچند ب ظاهر هرکی تاییدش نکرد گف مهم نیس ولی تابلو بود از شدت عصبانیت در حال انهدامه، غیر تایید هر چی میگفتی تربیت و شخصیت خانوادگیش و نشون میداد😉😅😅😅
من ندیدمش والله!!!ولی معمولا بخاطر کمبود شخصیتی دنبال تایید گرفتنن اینم هدفش این بود هرچند ب ظاهر هر ...
فدای سرت از ماست که برماست یه سرس نشستن الکی ماشالله ماشالله میکنن طرف فکر میکنه واقعا اینطوریه گرچه همه قیافه ها از نظر من زیبا هستن و خود طرف نقشی نداشته تو ترکیب صورتش ولی کسی که زیباییش رو جار میزنه یا نقل قول میکنه قطعا درون زیبایی نداره