2777
2789
عنوان

میشه کارشناسی یه رشته خوند و .....

126 بازدید | 7 پست

ارشد یه رشته دیگه؟     من در حال حاصر دانشجوی کارشناسی مشاوره هستم  میخوام برای ارشد  یا مشاور خانواده(یکی از گرایشات رشته خودم)  یا بالینی (ارشد رشته روانشناسی)  بخونم    یکی از این دوتا     ولی بالینی رو بیشتر دوست دارم 

سوالم اینه میتونم برای ارشد  بالینی  بخونم با اینکه رشته خودم نیست؟

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بشه خودم روانشناسی میخونم ولی دقیق از ارشد اطلاع ندارم از این نظر گفتم شاید بشه ک یکی کارشناسی برق بود ارشد رو مهندسی پزشکی آورد از لحاظ کاری ب هم مرتبطن ولی از لحاظ رشته و زیرشاخه و این چیزا مرتبط نیستن باز مشاوره یکی از زیر شاخه های روانشناسی هست اما مهندسی پزشکی زیرشاخه برق نیست

منم رشته مشاوره میخوام  بخونم بازار کارش خوبه؟سخته در کل؟

رشته شیرینی هستش    تاپیکای قبل من رو نگاه کنی متوجه میشی من قصد داشتم یه ترم بخونم بعد تغییر رشته بدم به حقوق ولی انقدر علاقه مند شدم که همین رشته موندم

من ترم دو ام تازه ولی این رشته بازار کار خوبی داره البته که به هوش و سواد شما هم بستگی داره..  تقریبا بیشتر ارگان های دولتی و خصوصی پذیرای این رشته هستن

بنظرم بشه خودم روانشناسی میخونم ولی دقیق از ارشد اطلاع ندارم از این نظر گفتم شاید بشه ک یکی کارشناسی ...

درسته مشاوره زیر شاخه روانشناسیه

ممنون از کمکت