2777
2789
عنوان

عید عروسی پسر خالم برم یا نه ؟

961 بازدید | 29 پست

عید عروسی پسرخالمه شما بگید برم یا ن ؟؟؟

دو تا پسر خاله دارم از همه لحاظ خوب هستن اما هیچکدوم خواستگاری من نیومدن و خواستگاری همه رفتن جز من با اینکه خیلیا بهشون میگفتن برو خواستگاری فلانی دختر خوبیه

نامزد سابقم ک خواهر زاده ی پسر خالمه و به بدترین شکل ولم کرد تو این عروسی میاد

من تو این مدتی ک اونا نامزدی بودن و نامزدمم باهام کات کرد و کل فامیل مسخرمون میکردن و خوشحال بودن خیلی پیشرفت کردم پرستاری روزانه قبول شدم و رفتم دانشگاه از لحاظ قیافه هم کلی تغییر کردم و هر کی میبینه میگه خیلی تغییر مثبت کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تیپ عالی بزنید مغرور هم باشید برید محل کسی هم نزارید جوری که انگار اصلا کسیو نمیبینید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بنظرتون برم یا ن مث خودشون ک منو سطح پایین دیدن منم آدم حسابشون نکنم؟ اگر آره چجوری برم که بهترین ب ...

اتفاقا برو و خودتو نشون بده، با یه آرایش و لباس شیک و ساده، اصلا شلوغ پلوغش نکن.

به نظرم برو چون نرفتنت به معنی ادم حساب نکردنشون نیست به معنی اینکه ازشون ناراحتی یا میترسی با نامزدت روبه رو بشی!  مردم منتظرن پشت ادم حرف بزنن

برو قشنگ تیپ بزن و هی هم وسط باش😂😁

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰