2777
2789
عنوان

گربه ام برگشت با چه وضع داغونی😭😭

157 بازدید | 12 پست

کجان اونایی که میگفتن دروغ میگم 

صبح ساعت ها۱۰بود دیدیم پست در حیاط صدای ناله گربه میاد در و وا کردیم چیزی دیدیم غیر باور

سایه بود😭😭😭ولی تمام بدنش گل و فاضلابی

می‌لرزید

جثه اش نصف شده 😭😭👇😭

دستش ضخمی. پشت گوشش باد کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه گلی نمیمونه هیچوقت گربه کثیفیو نمیتونه تحمل کنه

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
بابا انقدر حیوان آزار هستن احتمالا یکی اذیتش کردههه

اصن کاری هم کنن گربه خودشو تمیز میکنی حتی بدن گربه خیس باشه نمیتونه اونو تحمل کنه 

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
اصن کاری هم کنن گربه خودشو تمیز میکنی حتی بدن گربه خیس باشه نمیتونه اونو تحمل کنه 

آره این که مشخصه ولی یه اتفاقی افتاده واسش چون بعضی گربه های خیابونی ببینی خیلی کثیفنن

که معمولا دعوا میکنن باهم یا بعضی آدما اذیتشون میکنن💔

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

اخی احتمالا رفته بیرون ماشین زده بهش افتاده جایی گیج میج بوده نتونسته راه خونرو پیدا کنه 

اشکال ندارد یه حمومش کن بعد تمیز که شد بهش برس اگر زخم داره روش یه کم آموکسی سیلین بریز همین