2777
2789
عنوان

یکی برسه ب دادممممم

236 بازدید | 17 پست

موهای عزیزم😣😣 دارند روز ب روز کم میشن

الان مرغ بیشتر من کاکلی دار

سمت شقیقه ام خالی

بنظرنون چیکار کنم؟

گیاهی چی بزارم  

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
4
50%
بلع
4
50%
اللهمالعجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپو سبوس برنج پرمون عالیه من خودم چن سال دارم استفاده میکنم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

برو دکتررررر،

یکی برسه ب دادم دلمو ب یکی دادم از خوبای روزگاره عاشقی همین ی باره مث اونو کسی نداره سفرای دوتایی یدونه باشی خدایی حرف زدناش قشنگه......😂😂😂😂😂😂😂😂

یک عدد دختر زبروزرنگم

یا از استرس یا از کمبود ویتامین یا هورمونات بهم‌ریخته در هرصورت باید یه چکاب بدی بعد میفهمی از چیه درمانش میکنی

هیچکس هیچجوره نیمتونه کمکت کنه اگر درونی باشه از هورمون و اینا با گیاه درمانی که خوب نمیشه 

اسی جدا از شوخی، برو دکتر منم اینطور بودم رفتم دکتر تیکه برداری از سرم کردن گفتن لینک پلان مویی داری😒شقیقه هام دیگه داشت کچلل میشد ولی الان خداروشکر بهتر شدم

یک عدد دختر زبروزرنگم