2777
2789
عنوان

خواهر شوهر من

896 بازدید | 30 پست

بچه ها خواهر شوهر من دانشجوعه تو شهری که ما زندگی می کنیم 

خوابگاهی 

چون خونه ما کوچیک و یکخوابه که اگر یک خواب دیگه داشت مطمئنن پلاس می شد خونمون 

ولی درسته خونمون نیست ولی هر چی که لازم داشته باشه رو زنگ می زنه شوهرم براش بخره 

اونم سریع بدون قر قر و سر و صدا براش می خره 

رفته بود انروز براش رو پوش سفید گرفته بود 

یا مامانش هر وقت می یاد شهر ما می ره خونه خواهرش ولی هرچی لازم داشته باشه رو می گه شوهر من واسش بخره 

حس میکنم هوو دارم 

از این کاراشون بدم می یاد هم مادره شوهر دیگه داره هم خود دختره نامزد داره ،نامزدش هیچی براش نمی خره ولی این می خواد براش بمیره

من می گم انشاالله هر چی شوهرم برای این دوتا می خره بشه صدقه سر خودمو شوهرم چون من اصلا راضی نیستم 

ولی چه جور بع اونا بفهمونم از این کاراشون دست بردارن 

چون شوهرم سفت و سخت از خانواده اش دفاع می کنه 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر من برای روز پدر برای پدرش ی پیراهن خرید دنیا رو رو سرش خراب کردم،،گربع رو همین سال اولی دم حجله کشتم

چون سال اولیه ازدواج کردم،واقعا کم میاریم،هنوز من لباسای مجردی خونه بابامو میپوشم اصلا لازم نبود روز پدر کادو بخره

چون من ن واسه پدرم چیزی میخرم ن مادرم

بعد از این کارشم کارتشو برداشتم رفتم خرید برای خودم خرج کردم ... گفت برو کارته رو خالی کن هر چی میخوای بخر

ولی مطمئنم دیگه از این کارا نمیکنه چون میدونه منم خرج دارم

توام عزیزم خرج کن ،ببین تو خرج نکنی خرج یکی دیگه میشه اینو همیشه بکن تو گوشت،،هر چی نیاز داری بخر،اینقد پول کم میاره ک مجبور میشه دیگه فراموش کنه خواهرشو

نمیگم بدجنسی کنیا

ولی وقتی تو خرج داری چرا پولشو جای دیگه بده

زن بی خرج ارج هم نداره

نگید پول خودشه و اختیارشو داره،،اینقدر زن رو تحقیر نکنید،، نگید خودت مستقل شو و..زن تو خونه زحمتش کمه ک بره بیرون هم کار کنه برای خودش؟!

وقتی تو خونه داری کار میکنی شوهرت بیرون پس یعنی زندگی مشترک،اگه پول خودشه پس توام تو خونه‌ش هیچ وظیفه ای نداری...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
وظیفشه 

وظیفه شوهرمه ؟

چون شوهر من وقتی یکسالش بوده مامانه ولش می کنه می ره پی خوشی ها خودش و با یکی دیگه ازدواج می کنه و ازش سه تا بچه می یاره که یکی رو هم شوهرش می فروشه اینم مشکلی نداشته 

اینا رو دخترش بهم گفت . خواهر تنی شوهرم که ازشم بزرگتره 

تو این تاپیک من خواهر شوهر کوچیکم رو گفتم 

ادامه اش این که شوهرم که پیش پدرش بوده زن باباعه اون و بیرون می کنه این می یاد پیش مادرش و شوهر مادرش مثل چی از این کار می کشه 

نه تنها هیچی پول یا دستمزد بهش نمی داد بلکه موقع ازدواجم هیچ کمکی بهش نکردن  تو بگو یک قرون 

اگر کمک نمی کنید خب نکنید از ما هم چیزی نگیرن والا 

بعدم شوهرم که رفته بود پیش مادرش منظور شهر اوناست وگرنه خونه مجردی پیش یکی از دوستاش بوده 

اون دوستشم واقعا بهش لطف کرده و هیچی ازش نگرفته  

هیچکاری نمیتونی بکنی من ۱۱ساله ازدواج کردم همینه که هست خانوادش که هیچ برای دوستا و فامیل هم کلی خرج ...

نمی شه که 

باید بلخره از یکجا جلوش گرفته شه اینجوری اونا پرو تر می شن و هر روز یه دستور جدید دارن آدم می ترسه جلو اینا اصلا پیشرفت کنه

اسی بخوای چیزی بگی بدتر خودتو خراب میکنن میدونم سخته ولی مردا بعضی کاراشونو نمیتونی جلوگیری کنی باید بزاری خودش خسته بشه.   تاپیک قبلیتون خوندم اینطور که معلومه اصلا فرهنگ درستی ندارن

والا شوهر من برای روز پدر برای پدرش ی پیراهن خرید دنیا رو رو سرش خراب کردم،،گربع رو همین سال اولی دم ...

در ادامه......

پدرشوهرم تو عروسیم هییییچ کمکی نکرد،،کادوش هم ی جفت گوشواره سبک الیزابتی سر عقد بود همین.....

ما با نداری با پول فروش ماشین شوهرم همه خرید عقد و عروسی و.. انجام دادیم 

وظیفه شوهرمه ؟ چون شوهر من وقتی یکسالش بوده مامانه ولش می کنه می ره پی خوشی ها خودش و با یکی دیگه ا ...

عزیزم واقعا شما شرایطتون فرق میکنه فک کردم پدر مادر شوهرتون مثل بقیه حق رو گردن شوهرتون دارن و الانم باید شوهرتون جبزان کنن ولی واقعا عیچ حقی ندارن 

نمی شه که  باید بلخره از یکجا جلوش گرفته شه اینجوری اونا پرو تر می شن و هر روز یه دستور جدید د ...

اگه چیزی هم بخوای بگی شوهرت مخفیانه انجام میده براشون....مگه نه اینکه خونتون نمیان فکر کن اومدن خونتون پول همون غذاشون نمیشه

والا شوهر من برای روز پدر برای پدرش ی پیراهن خرید دنیا رو رو سرش خراب کردم،،گربع رو همین سال اولی دم ...

مرسی عزیزم با کامنتت حرف تو دقیقا حرف منه 

همسرم به من می گه لباس نخر خرج نکن بعد می ره برای خواهرش می خره 

البته برای منم خیلی خرج می کنه ولی خب باز بهم مب گه کمتر خرج کن 

اینقدر با سیاست که وقتی می خواد یه چیزی برای اونا بگیره اول به من یه کارت با مبلغ ۴،۵ تومن می ده بعد فرداش می بینم برای اونا هم رفته یه چیزی به دستور خودشون گرفته 

بعدم می یاد تو خونه به من می گه 

همه اش یه چیز لازم دارن همه اش یه چیز می خوان خسته شدم 

یعنی می خواد بره منم خوشم نمی یاد براشون چیزی بخرم 

واقعا موندم چه کار کنم 

توی هفته چندبار میاد خونه شما؟ 

نزاشتم که بیاد 

یکساله تازه ازدواج کردم 

بیاد که دیگه خوشش می یاد 

تازه اگرم بخواد بیاد راهش خیلی دوره من مرکز شهرم اون دانشگاه تو یک منطقه دورتر توی شهرمونه

مرسی عزیزم با کامنتت حرف تو دقیقا حرف منه  همسرم به من می گه لباس نخر خرج نکن بعد می ره برای خ ...

در حدی ک تا سر ماه پولی براش نمونه و ب قرض کردن بیفته خرج کن 

بدون اینکه هیچ بدی از خواهر بگی یا بگی نخر

بذار هر چی میخواد بخره

توام هر چی میخوای دوبرابر بخر تا پولی براش نمونه

این تنها راهه

دشمنی کردن و حرص خوردن و ب زبون اوردن هیچی رو درست نمیکنه

اسی بخوای چیزی بگی بدتر خودتو خراب میکنن میدونم سخته ولی مردا بعضی کاراشونو نمیتونی جلوگیری کنی باید ...

نه متاسفانه 

برای همین با هیچکدوم از اقوام همسرم رفت آمد ندارم 

فقط با دوتا از دایی هاش که یکیشون شرکت نفت و باسواد و با فرهنگ و یکی دیگه اشون که همسایه بودیم باهم 

پای بقیع شون رو از خونه زندگیم بریدم

ولی خیلی پروعن