2777
2789

مثلا انقدر به تمیزی و دکوراسیون خونه اشون اهمیت میدن؟ من مدت هاست شوق این چیزا رو از دست دادم. اوایل ازدواج خیلی ذوق داشتم وسایلم رو چطوری بچینم غذاهای متفاوت بپزم تزئین کنم همه چی مرتب باشه کلی گل و گیاه داشته باشم حتی سبزی تو گلدون می کاشتم ولی به مرور زمان انگیزه ام رو از دست دادم خودم فکر می کنم بخش اعظمش به خاطر همسرمه چون تو کار خونه آنچنان همراهیم نمی کرد(من شاغلم)هر کاری هم می کرد فکر می کرد لطف به من کرده! (هنوزم همینه البته) و مدام به من حس ناکافی بودن تزریق می کرد(از لحاظ خانه داری و مدیریت امور خونه). الان با اینکه خیلی رفتار همسرم فرق کرده و درکش بیشتر شده ولی من انگار دیگه ذوقی ندارم کار خونه و اشپزی برام شده اجبار. ماه تا ماه چیزی رو تو خونه جا به جا نمی کنم و هیچ تغییری تو دکور خونه نمیدم گاهی شوهرم خودش انجام میده. دوست دارم مثل بعضیا عاشق خونه زندگیم باشم ورای اینکه همسرم همراهم هست یا نه برا دل خودم از امور خونه لذت ببرم. شما چه پیشنهادی دارید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من مامانم ۳۰سال ازدواج کرده خیلی واسش وسایل خونه غذا پختن بت تزئین مهمه البته بابام خیلی ذوق میکنه ماهم همینجور 

باید باشن بقیه انرژی بدن طرف همه کار کنه وگرنه کسی نباشه نگه هیچکس کاری نمیکنه

البته خیلیا هستن تنهایی زندگی میکنن واسشون مهمه بستگی به آدم داره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا همسرم خونه نباشه دست و دلم به هیچ کار نمیره. اگه یه روز کار داشته باشم و شب برگردم خونه همش ماتم می گیرم که چی بپزم اعصابم خراب میشه. هیچ کاری رو با عشق انجام نمیدم همش چیزایی هست که اوایل زندگی همسرم بابتش سرم غر زده اونا رو هم نصف و نیمه انجام میدم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

منم میخواستم بگم بخاطر همسر همراه هست یه سری چیزی هم ژنتیکه بعضیا خستگی نامذیرن دایم کار میکنن مادرشوهرم ۷۰ به بالا داره نمیتونه یکجا بشینه تمیزی خونه نه ها ولی چون تو روستاست همش فکر گوسفند ومرغاشه اینور اونور درگیر خورد وخوراکشون و....بچه هاشم همینن

من مامانم ۳۰سال ازدواج کرده خیلی واسش وسایل خونه غذا پختن بت تزئین مهمه البته بابام خیلی ذوق میکنه م ...

دقیقا یکی باید ذوق کنه آدم دست و دلش به کار بره نمی دونم شایدم من حساسم انتظارم از شوهرم زیاده 

دقیقا یکی باید ذوق کنه آدم دست و دلش به کار بره نمی دونم شایدم من حساسم انتظارم از شوهرم زیاده 

ن‌اتفاقا انتظار زیادی نداری خيليا اینجوری هستن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چند سالتون چند ساله ازدواج کردی آیا فاصله سنی داری شرایط کار شوهرت چطوره

فاصله سنیمون زیاد نیست کار همسرمم زیاد سنگین نیست دیگه نهایت ماهی سه چهار روز تا شب سرکار باشه بقیه اش ساعت کاری نرمال داره

منم میخواستم بگم بخاطر همسر همراه هست یه سری چیزی هم ژنتیکه بعضیا خستگی نامذیرن دایم کار میکنن مادرش ...

آره خودمم یه کم تنبل هستم متاسفانه. تو کارای شخصیمم همینم خیلی اهمال کارم راحتم انگیزه ام رو از دست میدم

باید شروع کنی تا احساس لذت به بدنت برگرده. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
شاید زیادی بحث می کنید زندگی از چشم آدم می افته 

اوایل بحث داشتیم ولی الان نه. اما آثار اون درک نشدن ها و اون انتظارات غیرمعقول هنوز از روح و روان من پاک نشده. اینکه همسرم درکی از زندگی با یه زن شاغل نداشت و تحت تاثیر حرفای و افسانه های اطرافیانش در مورد زنان شاغلی بود که با یه دست ده تا هندونه برمی داشتن!

اوایل بحث داشتیم ولی الان نه. اما آثار اون درک نشدن ها و اون انتظارات غیرمعقول هنوز از روح و روان من ...

دقیقا منم همینم الان خیلی خوبی می کنه چون گذاشته خیلی بهم آسیب روحی آورده دلم پاک نمیشه نمیشه استرس اینو داشتم نکنه ناراحت بشه چون تند برخورد میکرد در واقع درک نشدیم 

مثلا من هر چی این آشپزخونه مرتب میکنم باز همونه یه آشپزی میکنم بهم میریزه نمیتونم دایم مرتب کنم خسته ...

واقعا روزی چند بار سینک رو می شورم بازم زودی کثیف میشه بعد شوهرم گاهی عشقش بکشه ظرف میشوره سینک رو برق میندازه و میگه ببین چطور سینک رو تمیز کردم 😐