2777
2789

از طریق حدیث کسا توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نماز جعفر طیار

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت گرفتین خودتون؟

عزیزم من هر جمعه میخونم با اطمینان که میگیرم

شما هر ختم و دعایی ک میخونی با شک و تردید نباشه دلتو قرص کن انقدر بخون تا حاجت بگیری

من نذر کردم تا وقتی که حاجتمو بگیرم این نمازو بخونم

میشه بپرسم حاجتت چیه

حاجت گرفتین خودتون

آره

بیست روز نشد، متوجه شدم باردارم..

ان‌شاءالله حاجت روا شدید تا ۴۰ روز رها نکنید چله رو

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹