2777
2789
عنوان

حقوق معلم ها

9783 بازدید | 126 پست

سلام. من کارمند وزارت علوم هستم و یکساله استخدام شدم ولی هنوز پیمانیم. خیلی دودلم که آیا واسه ازمون دبیر شرکت بکنم یا نه. من فکر می کردم حقوق دبیری بیشتر از ما باشه، دیرو از اقوام میگفتن با 21 سال سابقه و رتبه 4، دریافتیش 10 و نیمه. حرفش خیلی دودلم کرد. لطفا از معلم ها هر کسی امکانش بود شرایطشو  حکمش رو بفرمایید که من بتونم بهتر تصمیم گیری کنم

من سال اولم هفت تومن میگیرم 

خداقوت خانم معلم🌹

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سال اولم هفت تومن میگیرم 

حکمتون 7 تومنه؟

من خودم جدای حکممون هزینه ایاب ذهاب و رفاهیات و سختی کار هم بهمون میدن و همچنین هزینه مهد کودک. با یک سال سابقه 8300 میگیرم. البته این که میگم بدون وام و صندوقه

استخدامی های امسال میگفتن حکمشون هفت و نهصد هست

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
حقوق خودت جقدر اون فامیل تون هم ی چیزی گفته احتمالا حکم اش ۱۷ تومنی باشه 

میدون راست گفته، بهش گفتم اخه میگن دود 15، بیچاره میگفت همکارای ب سابقه ما هم انقد نمیگیرن. البته یادم رفت حکمشو بپرسم

احتمالا حقیقتو گفته شاید کمی بالا پایین تر،الان اختلاف حقوق تازه استخدام شده ها با کسایی که سابقه بالا دارند خیلی کمه، من با ۱۷ سال سابقه مدرک ارشد مناطق محروم دریافتیم ۱۵ تومنه

شما تفاوت ساعت کاری رو در نظر بگیر یه دلیلش به همین خاطره، رشتتون پذیرش داره؟ظرفیت شهرتون چقدره؟

بله داره. ولی خوب یه مسیله اینه که الان کارم داخل شهره، معلمی اولش باید بری روستا ها. بجاش ساعت کاریشون کمتره.

حکمتون 7 تومنه؟ من خودم جدای حکممون هزینه ایاب ذهاب و رفاهیات و سختی کار هم بهمون میدن و همچنین هزی ...

حکمم هفت و نهصد اما دریافتی هفت تومن و شش و هشتصد ایناس 

بنظرم همونجا بمون مزایاش بیشتره

احتمالا حقیقتو گفته شاید کمی بالا پایین تر،الان اختلاف حقوق تازه استخدام شده ها با کسایی که سابقه با ...

ممکنه بپرسم حکمتون چقدره و اینکه رتبه چند هستید. اون منطقه محروم نست و شما یه چیزی اضافه تر هم می گیرد از اون