2777
2789

دوستم چند جلسه میره کلاس خیاطی میگه بیا بریم حداقل واسه خودمون یاد بگیریم بدوزیم تا کی پول خیاط بدیم 

اونایی خیاطی میکنین راضی هستین؟

میگه پولشم جلسه ای میگیزه دیدی سخته نیا

حالا سوالم اینه منی که هیچوقت کار ندارم میتونم یاد بگیرم؟متدشم الگوی اماده هست خوبه؟یا نه مثلا براساس سایز الگو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو یاد بگیر من ازوقتی یادگرفتم .خیلی راحت شدم ..هیچ سخت نیست علاقه داری برو عزیزم خیاطی که بد نیست چندجلسه دستت راه بیفته دیکه ازتونت هم میتونی الگو ومدل پیداکنی 

عزیزم برو یاد بگیر من ازوقتی یادگرفتم .خیلی راحت شدم ..هیچ سخت نیست علاقه داری برو عزیزم خیاطی که بد ...

جلسه ای میگیره ۲۰۰ تومن دوستم با پنج جلسه یه مانتو دوخته یاد گرفته

گفت نخاستی نیا مثلا دیدی تا دو جلسه یاد نگرفتی

عزیزم برو یاد بگیر من ازوقتی یادگرفتم .خیلی راحت شدم ..هیچ سخت نیست علاقه داری برو عزیزم خیاطی که بد ...

همین علاقشو نمیدونم دارم یا نه خدا که منم یاد بگیرم خیلی پول خیاط برای خودمو دخترم میدم

اگه واقعا علاقه داری برو من رفتم مدرکشم گرفتم و حوصله شو ندارم خیاطی خیلی حوصله و دقت زیادی میخواد ا ...

علاقشو نمیدونم دارم یا نه دوست دارم برای دخترم لباس بدوزم خودم گلدوزی کنم😍

تازه ااقدام واسه بارداری هم هستم

جلسه ای میگیره ۲۰۰ تومن دوستم با پنج جلسه یه مانتو دوخته یاد گرفته گفت نخاستی نیا مثلا دیدی تا دو ج ...

خیلی خوبه جلسه ۲۰۰ ...اگه علاقه داری برو حتمن .ممکنه شما توجلسه اول یادبگیری ...من توجلسه اول پیراهن دوختم بستگی به علاقتنو داره ..دوسه جلسه اول بهنظر میرسه سخته ..اما اینقدراحته ....من سه ماه رفتم مانتو ..پیراهن ..لباس خونگیا...الان اموزشگاهاگرونن ..شخصی برو اما شخصی خوب پیداکن 

همین علاقشو نمیدونم دارم یا نه خدا که منم یاد بگیرم خیلی پول خیاط برای خودمو دخترم میدم

منم نمیدونستم علاقه دارم یا ن اولش کمی زده شدم اما بعد دیدم اوه چه لباسا میتونم بدوزم هردقه اراده کنم بهترین مدل میدوزم لذت بخشه ..انشالله شماهم یادمیگیری عزیزم ...اگه کمی به هنر علاقه داشته باشی حوصله داشته باشی یادمیگیری