2777
2789

زغال بزار رو گاز قرمز شد کندر بنداز روش  دودسو با دماغ دهنش بکشه بالا  تا نیم ساعت بعدش هم هیچی نخوره حتی آب تا سه روز صبح یه بار شب یه بار  خوب میشه

عناب با سیب بجوشون ولرم شد یه قاشق عسل بریز تا یه هفته روزی دوبار بده بهش خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات گرم فراوان بده بهش تو چاییش کمی زنجبیل و دارچین دم بده بخوره..قطره پلارژین برا کودکان از داروخانه بگیر بگو بچم ۷سالشه مناسبش بده بهت ک بخوره از اسپری بینی استفاده کن ..و وقتی بچه کاملا مریضیش خوب نشده استخر و شهربازی اینا نبرید ..

سیر خورد شده با غدا یا اب بده بخوره ، توی چای ولرم کم رنگ عسل و اب لیموی تازه بریز بخوره خوب خوب میشه دختر منم هر دو هفته یه بار مریض میشه ولی اکثرا انتی بیوتیک نمیدم با همینایی که گفتم خوب میشه دوش آب گرم هم خوبه به شرطی که خونتون گرم باشه

میگن یسریا اعتراض کردن که این ویروس هربار یه علائم داره 

هر چی هست ازین مدرسه هاست 

چرا همشون یک هفته دارو میخورن میرن مدرسه دوباره مریضن یک هفته درمیون دکتر 

اخه چقدر چرک خشک کن 

کاش انلاینش کنن بره مدرسه هارو 

بعد ویروس یک حوره همون گلودرد وگوش درد اونم فقط یک گوش 

عزیزم چون چشماشون عفونت  کرده دوباره ببرید دکتر حتما ‌

دختر منم امسال میره‌مدرسه 

برای سرفه ها‌؛ من خیلی شربت های مختلف امتحان کردم برای دخترم‌ .شربت فکسوفنادین کودکان خیلی خوب جواب میده برای دخترم بعد دو سه بار استفاده کاملا قطع میشه سرفه هاش ‌.

برای تقویت سیستم ایمنی سعی کنید هر دو روز یکبار قرص ویتامین d ۱۰۰۰به پسرتون بدید . مثلا بشه هفته ای ۳۰۰۰ واحد ‌ خییییییلی تو تقویت سیستم ایمنی تاثیر داره ‌

من خودم یه شربت تقویتی میدم به دخترم امگا ۳ داره  و ویتامین d ... الحمد لله ؛ شکر خدا کم مریض شده با اینکه مدرسه می‌ره  استخر هم مرتب میره .

عزیزم دختر بزرگ منم همینطوری بود یکسره مریض بود منم همش میبردم دکتر دارو و انتی بیوتیک میداد تا ۲_۳ روز خوب بود بعدش دوباره ویروس جدید میگرفت

لینقدر بچم شب تا صبح سرفه میکرد که حد نداشت و انتی بیوتیک هم دیگه تاثیری نداشت. 

دیگه یه روز تصمیم گرفتم اصلا دکتر نبرمش و آنتی‌بیوتیک ندم. شروع کردم هر چیز گیاهی که برا سرماخوردگی خوب بود تو گوگل سرچ زدم وفقط گیاهی بهش دادم. خدارو هزار مرتبه شکر کاملا خوب شد . الان سه تا بچه دارم چند ساله خداروشکر کارم به دکتر نکشیده با دارو گیاهی خوبشون میکنم