2777
2789
عنوان

مشتری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 101 پست
عزیزم ایشون اینجوری خواسته شما باید به سلیقه مشتری کار کنی نه سلیقه خودت. بعد پشتم تازه بسته نخواسته ...

حالا اون خانم که طرف داریش میکنی پول میکاپشم نمیزنه ن عزیزم شینیون کار و میکاپ کارم باید دخالت کنن بلاخره تخصصمون اینه اون خانوم با موی کوتاه نباید انتظار زیاد داشته باشه رفته از گردن کوتاه کرده موهاشو بلاخره ما میفهمیم چی به مشتری میا. چی مناسب سنشه چه مدل با اندازه موهاش در میاد 

نمیدونم حالا چی میخواسته و چیشده حالا اون بین خودتونه‌ ولی ببین هیچوقت قیمت کار رو پایین نگو اونوق ...

اخه قیمت سالن دار این بود اگه ی سالن دیگه کار کنم قیمت با اون هماانگ میکنم اره من رفتم بهترین سالن اموزش دیدم میام مدرن ترین شینیونو واسه موی کوتاه میزنم بعد خانم قدر نشناس هیچی نمیدونه چی بروزه چی از مد افتاده اخرم پولم نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم قبل اینکه اینو بگی ی لحظه فک کن کدوم سالن ۲۰۰ شینیون میزنه میرفت جا دیگه فقط ی سشوار میزدن&nbs ...

خب خودت این قیمتو بهش دادی. از اول قیمت بالاتر بده. مشتری هم یا قبول میکنه یا نمیکنه. 

خوب اگر اشناسالنه بهش بگو بهش بگو اگرکارم خوب نبود میرفتی جای گرون تروالا چجوری این پولهاازگلشون پ ...

اره دقیقا من ۳ ساعت ایستادم خودمم باردارم سشوار کشیدم ویو کشیدم شینیون جدید ترین مدل زدم به خودشم گفتم دیروز اینو زدی الان اینو بزنی تکراریه گف باشه به سختی موش جمع کردم واقعا نمیشد کوتاه بود حالا جا دیگه بود واسه موی کوتاه اون ۱ تومن راحت میگرفتن کلی مواد گرون خرج کردم پول موادمم نمیده

اخه قیمت سالن دار این بود اگه ی سالن دیگه کار کنم قیمت با اون هماانگ میکنم اره من رفتم بهترین سالن ا ...

حقتو حتما پس بگیر ازش ب هر حال چ مد نظرش باشه چ نباشه وقتیو پاش گذاشتی 

میتونی چند نمونه از کارای شنیونتو بفرستی 

حالا اون خانم که طرف داریش میکنی پول میکاپشم نمیزنه ن عزیزم شینیون کار و میکاپ کارم باید دخالت کنن ب ...

دقیقا از همون مدل آرایشگرایی هستی که گفتم پیشش نمیری. عزیزم خب بهش نیاد. دیگه خودش میدونه. شما اونی که خواسته بزن

خب خودت این قیمتو بهش دادی. از اول قیمت بالاتر بده. مشتری هم یا قبول میکنه یا نمیکنه. 

نه عزیزم سالن دار قیمتشه من درصدی کار میکنم منم باردارم هماتومم دارم تو این وضعم ۳ ساعت ایستادم سشوار زدم ویو زدم شینیون جدید ترین مدل رو زدم براش کلی مواد گرون زدم جا دیگه برای شینیون ۲۰۰ تومنی وازلین میزنه پول موادمم نداد تو این وضعم رفتم اون روزم خونریزی کردم 

دقیقا از همون مدل آرایشگرایی هستی که گفتم پیشش نمیری. عزیزم خب بهش نیاد. دیگه خودش میدونه. شما اونی ...

عزیزم از خدات باشه جایی بری ۲۰۰ تومن موهاتو درست کنن اونم با مواد من حداقل ی اتو میکشن برات بعدشم اینقد حسود نباشیم من ۳ ساعت ایستادم خونرزی کردم پولمو هم نداد پول ی سشوارش بود

نه عزیزم سالن دار قیمتشه من درصدی کار میکنم منم باردارم هماتومم دارم تو این وضعم ۳ ساعت ایستادم سشوا ...

دیگه پس عزیزم شما این مشکلو با سالن دار حل کن. تقصیر مشتری نیست که قیمت شما پایینه. شما این قیمتو میدید اونام میگن باشه. اگه بالاتر بدید قبول میکنن. شایدم میگی با سالن دار آشناس کلا رو حساب آشناییت نمیخواد پول بده. یا سالن دار نمیخواد ازش بگیره.

دیگه پس عزیزم شما این مشکلو با سالن دار حل کن. تقصیر مشتری نیست که قیمت شما پایینه. شما این قیمتو می ...

من مشکلم با پول نیس با نمک نشناسی طرفمه مشکلم اون ۲۰۰ رو میداد میرفت الانم نمیده

خاطره خوب از ارایشگر ندارم سکوت کنم بهتره

دقیقا منم رفتم جایی کلی پول دادم و کلی اصرار که آرایش خیلی خیلی ساده میخوام اهرش اصلا خوب نبود بخدا اومدم خونه شستم صورتم رو بعد یه کرم و  رژ زدم رفتم عروسی

عزیزم از خدات باشه جایی بری ۲۰۰ تومن موهاتو درست کنن اونم با مواد من حداقل ی اتو میکشن برات بعدشم ای ...

نه من اگه جایی بگه ۲۰۰ نمیرم چون پیش خودم فکر میکنم لابد این سالن کیفیت کارش خیلی پایینه که همچین قیمتی داده. حالا شایدم کیفیتش بالا باشه ها. ولی وقتی یک پنجم جاهای دیگه قیمت میده به شک میفتم. انگار بری قصابی بگه گوشت کیلو ۱۰۰ تومن میدم. شما باشی نمیگی شاید کیفیت گوشتش خوب نیست؟