2777
2789
عنوان

روغن برای موی وز و خشک

605 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

موی سرم خیلی پرپشت نیست و حتی کم پشت هم هست

ولی پایین موهام خیلی خشکو وزه لطفا یه روغن خوب و قیمت مناسب معرفی و طرز استفاده ش رو هم بگیذ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط روغن سروازلین ک سرش آبیه عالیه  

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
خوبه ؟ تاثیر در ریزش مو هم داره

من زیرش غیر عادی ندارم با این هم تفاوتی نکرده 

خیلی خوش بو هست و چربی نداره اصلا 

موهای من لخت هست ولی چون بلتده انگاری کم آب و خشک شده و با این مثل کراتین میشه 

نرم و براق و شفاف 

اصلا باعث چربی مو نمیشه 

قبل از سشوار بزنی که دیگه عالیه و پوشش میده که با حرارت آسیب نبینه موهات

از عطاری میشه گرفت ؟ نرم کننده هست برای ریزش مو چطوره؟

من ک خیلی راضیم هربار میبینم موهام ریزش داره میزنم عالیه برام براهمه چی اینجالوکس فروشی هادارن

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
آها باشه خیلی ممنون