2777
2789
ا دیگه هیج انگیزه ای ندارم واسه زندگی

اینجوری نگو منم میگفتم ( شاید بم بخندی ولی من تو نوجوانی این حسو تجربه کردم) منم دیوانه وار عاشق پسره شده بودم 

و اخرشم رف 

اون موقع ها خیلی گریه میکردم تنها شدم 

ولی الان دوسش دیگ ندارم ولی فراموشش نکردم .

یادم نمیره چیکار باهام کرد چ تهمت هایی زد !

ولی الان ازدواج کردم و برامم مهم نیست 

و با شوهرممم زندگی خوبی دارم 

سخته ولی میگذره  اولاشههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نگو منم میگفتم ( شاید بم بخندی ولی من تو نوجوانی این حسو تجربه کردم) منم دیوانه وار عا ...

ولی من سنم کم نبود خیلی نمک نشناس بود خیلی بعدم که گف یه مدت بیا باهم نباشیم من تورو میخواما ولی یه مدت نباشیم باهم من به انتظارش بودم ولی اون با یکی دیگه ریخته بود دو هم

میگف حرف یه عمر زنوگیه میدونی همشهریت چی پشتت میگه گفتم به پیر به پیغمبر ا ن خودش با من مشکل داده نم ...

وای همه خاطراتم برام مرور شد . . .

دقیقا همین حرفا و رفتارا 

ببین ولی واقعا قبول کن  اگر تو بودی چون دوسش داشتی قبولش داشتی و هرچی هرکی میگفتو تایید نمیکردی 

حداقل زمان توضیح دادن بهش میدادی .

این دنبال بهنونه بود خسته بود ازت بخدااا دشنمی ندارم باهات ولی میدونممم زیاد دیدم از دور بر خودم . . .

اگر براش مهم بودی زن نمیگرف  با خودت هی تکرار کن 

اون بهت اهمیت نداد توعم دیگ بهش نده 

ولی من سنم کم نبود خیلی نمک نشناس بود خیلی بعدم که گف یه مدت بیا باهم نباشیم من تورو میخواما ولی یه ...

اووو دیدی گفتم این خسته بود .

این ی جوری میخواست تورو دَک کنه چون از تو بهتر دیده بود 

( از نظر خودش) یکی دیگ مخشو زده بود

زیر زیرکی بت خیانت کرده بوود

وای همه خاطراتم برام مرور شد . . . دقیقا همین حرفا و رفتارا   ببین ولی واقعا قبول ...

آره ولی این قلبم بی صاحبم اینا قبول نمیکنه کاش اصن من نمیرفتم اینجا که اینو ببینم از این ناراحتم که قصدش ازدواج بود ولی نذاشتن از خدا بیخبرا نذاشتن 

آره ولی نمیدونم شاید من زشت بودم پیشش شاید

اصلا ربطی به زشتی و خوشگلی نداره اگه کسیو دوست داشته باشی همه چیزش برات قشنگ میشه ،فک میکنم با این کاری که باهت کرده اعتماد به نفست خیلی اومده پایین باید خودتو قوی کنی   

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏