2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام با نکست ازدواج کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

سخته ولی میگذرد..

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ببین خواهرانه میگم اون دیگ ی غریبست 

و دیگ ازدواج کرده و دستت بهش نمیرسه 

بهش فکر نکن 

ی دوستی ساده بوده هرچقدرم ک عاشق همدیگه بودین تموم شده فکر کردی همه با دوس پسراشون ازدواج‌کردن؟ 

ولش کن بابا اون الان تو عشق و حال با زنشه 

تو نشتستی ماتم گرفتی؟

اعتماد بنفستو ببر بالا ببررر بالا بابا 

اون گوهری مثل توروو از دست داده ن تو اونووو 

لیاقتت و نداشته 😏

چند سالته؟

بتخمت بگیر بابا

میدونی چیه تو یه مکان فرهنگی باهم آشنا شدیم همه چیز داشت خوب پیش میرف که یه از خدا بیخبر بدون هیچ دشمنی پشتم حرف زد پیشش اونم رف بایکی دیگه در کمال ناباوری امروز دیدم عقد کرده از این ناراحتم میشد واسه من شه ولی یکی همین همکار خودم برشداشت میدونست باهمیم بحای درست کردنش خودش تورش کرد خدا ازش نگذره 

میدونی چیه تو یه مکان فرهنگی باهم آشنا شدیم همه چیز داشت خوب پیش میرف که یه از خدا بیخبر بدون هیچ دش ...

ببین میدونی چیه اینا همش درسه !آدما میان تو زندگیت که بهت درس بدن اینم مشخصه که تورو واسه خودت نمی‌خواسته‌ که با یه حرف ولت کرده و اینم شد برات یه درس