2777
2789
عنوان

با این مرد می مونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 43 پست
اگر بری بهشون سر بزنی چکار می‌کنه مثلا؟  خیلی سفت و محکم بگی من میرم سر میزنم و کوتاه نیای&nbs ...

چیزی نمی گه ،ولی تا یه هفته انکار سگ بستن تو خونه .همش بدرفتاری و اذیت کردن ،سر بچه ها داد می زنه و کلا محیط خونه رو جوری می کنه که من دیگه جرات نکنم برم 

وقتی اعتراض می کنم ،می گه تو که اخلاق سگ منو می دونی چرا می ری اون بی شرفها رو می بینی ،خانوادم رو می که بی شرف😔

بچه ها رو که اصلا نمی زاره ببرم 

اجازه بیرون رفتن هم نداری؟

بیرون می رم، اصلا آدمی نیست که شکاک باشه یا نزاره برم بیرون 

ولی 

حاضره پسر غریبه بیاد منو با ماشین ببره اینور و اونور ،ولی سوار ماشین برادرم نشم 

موندم چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تنهایی نمیتونی یواشکی بری بهشون سر بزنی و برگردی ؟ 

یواشکی رفتم مثلا دو ماه پیش 

ولی اینقد استرس کشیدمو اذیت شدم که نگو

،شوهرم که از سر کار اومد دختر کوچیکم یه شکلات به شوهرم داد گفت دایی داده 

بعدش دیگه روزگارم سیاه شد ،همش بهم می گفت ولگرد خونه این و اونی و قهر و سگ اخلاقیاش

بیرون می رم، اصلا آدمی نیست که شکاک باشه یا نزاره برم بیرون  ولی  حاضره پسر غریبه بیاد م ...

خیلی سخته حق داری 

اگه شرایطشو داری چون پدرت هم کسالت داره یواشکی هم شده برو سال ها بعد ممکنه خدایی نکرده حسرت بخوری

بنظر من ک ی دلیلی داره نمیشه الکی بخواد اینقد متنفر باشه اگه وضع مالیت خوبه حتما مشاوره برو

من جای تو نیستم ولی چون خودم برونگرام زیاد نمیتونم با درونگراها کنار بیام حالا خوددانی🌚 یکم اذیت کنندس

من از همه بریدم چپیدم تو اتاق لامصب خودم:) بسمه دوییدن به چشمم همه آدما مسخره شدن🙂 به نام کاربریم گیر ندید همین که هست  💔
من جای تو نیستم ولی چون خودم برونگرام زیاد نمیتونم با درونگراها کنار بیام حالا خوددانی🌚 یکم اذیت کن ...

وقتی دو تا بچه داشته باشی که پدرشون رو به شدت دوست دارن،قدرت خیلی از انتخاب ها ازت گرفته میشه

همینکه از خصوصیات خوبشم گفتین 

نشون میده ک خیلی منصف و متعادل هستین

درضمن خواستم بگم خدمتتون ک مشکل زندگی شما خیلی کوچکتر از مشکلاتی هس ک دیگران دارن

ولی درجای خودش یکم صبور بودن و صحبت کردن با شوهرو میطلبه

هرچند میدونم ک شما به دفعات این کارارو انجام دادین

ولی باوربفرمایید قابل حله و البته یکم ب سختی🐰🤴

ممنون برای دلداریتون ،برای گرم صحبت کردنتون 🙏🏻🌹

خواهش میکنم

انجام وظیفه بود

خواستم بدونین ک اون بیرون ینی دنیای بدون شوهر ک خیلی از اونایی ک تبلیغش میکنن والبته خودشون ب این بحران دچار شدن

مدینه فاضله ای نیس ک بخدا دارن به بقیه هم تحمیل میکنن

هرچند ک قبول دارم بعضی وقتا صبر آدمی تموم میشه ودوس داره عطای یه زندگی رو ب لقای اون ببخشه ولی بازم بهتر از جدائیه ک حتی خوشایند خدا هم نیس