2777
2789
عنوان

چیکارکنم بااین خواهرشوهر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 68 پست
ممنونم❤️ آره پسرم گریه میکنه میچسبه ب منم همسرم به زور ازبغلم جدا میکنه برم وسایل پذیرایی بیارم بب ...

گل قشنگم اینطوری نگاه کنی اذیت میشی

تو دیگه اونجا مهمون نیستی و از اعضای خانواده هستی. حالا شاید اندازه دخترشون نه. اما اندازه مهمون غریبه هم نیستی. اعضای خانواده هم هرکدوم باید یک کاری انجام بدن.

یک کار سبک انجام بده اما یک کاری انجام بده.

فکر کن برعکسهو عروستون بیاد خونتون و تو همش پذیرایی کنی و اونم بچه بغلش باشه. ناراحت نمیشی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

اینجوری که بخوایی با خوبیو نرمی بگی همون دو سه دفه اییم که بلند میشد کار میکرد دیگه انجام نمیده ، چیزیم بگی میگه خودت گفتی راضی نیستم انجام بدی ، همون با تیکه بگی هم میفهمه باید بیشتر کار کنه هم خانوادش میفهمن که کاری نکرده برای شما

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=326914840]ممنونم❤️ آره پسرم گریه میکنه میچسبه ب منم همسرم به زور ازبغلم جدا میکنه برم وسایل ...🌺🌺.والا عزیزم راه های زیادی هستش اولا با زبان خوش به بچه های خواهر شوهرت بگی بیاین باهم بریم وسایل پذیرایی رو بیاریم کاری کن که اونام باهات همراهی کنن و زیاد پیش بچه ت نباشن یا مثلا بچه رو بده خواهر شوهرت بگو مراقبش باش دخترات اذیتش نکنن شاید به خودش اومد و بدونه کارش اشتباهه ..درضمن با شوهرت صحبت کن که بچه در الویت همه چیز هستش وقتی بچه ت می ترسه از مامانش به زور جدا می شه گند بخوره به همچین مهمونی خیلی کمتر برو بگو طاقت ناراحتی بچه م رو ندارم بچه م عقده ای می شه بزار آقا خودش تنها بره خونه مادرش تو هم بیشتر وقتایی برو که خواهر شوهرت نباشه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
جو میگیرتش. محل نده اما توی دست و پا هم باش. یا بچتو بده بغل شوهرت. نهایتش گریه میکنه. بالاخره یکی ...

چیکار کنم جو گیر نشه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ببین آخه خیلی زورم میاد،چون وقتی بچهام آرومن خودم پامیشم،ولی خب وقتی بچم گریه میکنه و بچه اون آرومه ...

خب تو پاشو از صدای بچه خسته میشه خودش بلند میشه

تو جوش دیگران رو نزن 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چیکار کنم جو گیر نشه

تو کار خودت رو بکن و محل نده بهش.

زیاد محل دادن و نگرانی هات که یک موقع اقا ناراحت نشه، باعث شده اینطوری فکر کنه که خونه مادرش کاخ کرملین هست

اما بهانه هم دستش نده

[QUOTE=326914840]ممنونم❤️ آره پسرم گریه میکنه میچسبه ب منم همسرم به زور ازبغلم جدا میکنه برم وسایل . ...

من جدیدا فهمیدم ک خواهر شوهرم چون بچهای من پسر هستن و بچهای خودش دختر خیلی حسادت میکنه خیلی کم دور و بر خانواده همسرم میرم،اما خب اینم خوبه ک از بچهای اون کمک بگیرم

ولی در این رابطه ک بچم رو بدم بغل خواهر شوهرم اصلانمیره،احساس غریبی میکنه باهاش

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
تو کار خودت رو بکن و محل نده بهش. زیاد محل دادن و نگرانی هات که یک موقع اقا ناراحت نشه، باعث شده ای ...

اره حق با شماست من زیاد توجه میکنم ب اینکه فلانی ازم ناراحا نشه

واقعا کاخ روخوب اومدین🥲

[QUOTE=326914840]ممنونم❤️ آره پسرم گریه میکنه میچسبه ب منم همسرم به زور ازبغلم جدا میکنه برم وسایل . ...

الان بهش گفتم لطفا منو درک کن،وقتی بچه گریه میکنه من استرس میگیرم نمیتونم کاری کنم،گفتم چطور دلت میاد بخاطر یه چایی بچه  گریه کنه،ولی خواهرت لم داده راحت تا من بچمو بذارم گریه کنه و برم چایی بیارم براش،شنید ولی چیزی نگفت

من جدیدا فهمیدم ک خواهر شوهرم چون بچهای من پسر هستن و بچهای خودش دختر خیلی حسادت میکنه خیلی کم دور و ...

منطقه غرب کشور زندگی می کنید درسته ؟ البته ببخشید می تونید جواب ندید 

اره حق با شماست من زیاد توجه میکنم ب اینکه فلانی ازم ناراحا نشه واقعا کاخ روخوب اومدین🥲

این که به ناراحتی بی دلیل دیگران اهمیت ندی فرق داره با بی احترامی

بغضی ها هستن از پرواز پشه هم ناراحت میشن. خب به یک تار موت که ناراحت میشن

زیاد خودتو اذیت نکن گلم. اما بازم میگم تو کار خودتو انجام بده تا بهانه ای هم نداشته باشن.

بچت هم کم کم عادت میکنه که مامان 24 ساعت در خدمتش نیست. در ثانی دیگران بلندش میکنن.

من با علم روانشناسی جدید که میگن تا 4 سالگی به بچه نه نگین و همیشه در دسترس و در خدمتش باشین هیچ نوع تنبیهی انجام ندین کاملا مخالفم. البته تنبیه فقط کتک نیست. بی تفاوتی هم نوعی تنبیهه.

جوش نزن. دنیا دور خواسته های تو میچرخه. چیزی که الان هست نتیجه خواسته ها و رفتار های خودته. میخوای تغییر کنه؟ پس تغییر کن

الان بهش گفتم لطفا منو درک کن،وقتی بچه گریه میکنه من استرس میگیرم نمیتونم کاری کنم،گفتم چطور دلت میا ...

مجبورش کن جوابتو بده  بگو راهنماییم کن عزیزم من چکار کنم تحمل ناراحتی پسرم رو ندارم

این که به ناراحتی بی دلیل دیگران اهمیت ندی فرق داره با بی احترامی بغضی ها هستن از پرواز پشه هم نارا ...

شوهر من کلا وقتی خانوادشو میبینه اصلا میشه آدمی ک من نمیشناسم.

من کلا با همه نوع تنبیه مشکل دارم