2777
2789
عنوان

چیکارکنم بااین خواهرشوهر؟؟

848 بازدید | 68 پست

خانوماخواهرشوهرمن یه هفته ای خونه ی مابودیعنی زیادسابقه داشته خونه مابمونه به مدت طولانی دانشجوئه ومجرد.

خانوادش به شدت بهش افتخارمیکنن وهواشودارن واینم خیلی آب زیرکاهه تادلتون بخواد براشون مظلوم نمایی میکنه وخیلی خوب مامان باباشوتودستش گرفته

حالامشکل من اینه 

این خواهرشوهره تواین یه هفته که خونه من بودسه بارغذاپخته وسه چهار باری ظرف شسته من کاردرمنزل انجام میدم وکل وقتمومیگیره تایم استراحتم شام وناهارومیپختم ظرفاروگاهی اوقات میشستم واین چندروزبه خاطراتفاقاتی مجبوربودم کل کف خونه روبشورم وتی بکشم ومهمونم داشتم که قبلش کل خونه روبرق انداختم که خب توهمه ی ایناخواهرشوهره گوشی دستش بودوفیلم میدید

الان دوروزی میشه اومدیم‌خونه مادرشوهرم که شهردیگه اس انقدراینجامظلوم نمایی کرده که مادرشوهرم یه جوری داره بارفتاراش به من میفهمونه که زیادازدخترم کارکشیدی واینا

منم تصمیم گرفتم فرداجلوی همشون کارایی که برای من کرده توخونه ام وکارایی که خودم تواین هفته کردموبگم که حداقل بفهمن کاری برای من نکرده میدونم صددرصدطرف دخترشونومیگیرن ولی ازاینکه یه آدم ظالم دیده شم متنفرم ازاینکه انقدرخودشولوس میکنه ومظلوم نشون میده خودشومتنفرم بخدامهمونم نیست که بگم حالتیکی دوروزاومده خیلی پیش میادهمینجوری میادخونه مامیمونه راهنماییم کنیدچطوری بگم که گریه ام نگیره😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بگ بهتره اونم غیرمستقیم 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شوهرت بگ بهتره اونم غیرمستقیم 

شوهرمن انقدرهواموداره که بخادبگه بادعوامیگه منم نمیخام دعوابشه فقط میخام خانواده شوهرم بفهمن این اونجوری که خودشونشون میده نیست

بنظرمن بگو مثلا اسمش زهرا بگو زهراجان چقدر خسته بنظرمیای؟ دخترای امروز تنبل شدنا خوبه کلا چهاربارظرف شستی تواین مدت من ک مجرد بودم تویه روز ده بار ظرف میشستم خواهرم فردابری خونه شوهز ازااین خبرانیست باید کارکنی بعدهم بخند فقط همین قدر بلدم راهنمایی کنم😂😂😂😂😂

ولش کن هیچی نگو بزار هر جور دلشون بخاد فک کنن

نمیتونم بخداهمین الانشم بخاطرهمیم فکروخیالانمیتونم بخوابم 😭😭😭احساس میکنم خیلی بدذاته عمداداره خودشوواسشون شیرین میکنه بخداخیلی دورووآب زیرکاهه

اخه اونا حرفی بهت نزدن که تو بخوایی سر صحبتو باز کنی 

مگه اینکه تیکه به خودش بندازی مثلا دیدی داره کار میکنه با شوخیو خنده بگو ااا فلانی فک نمیکردم بلدی این کارارو انجام بدی ، یا بگو تو مگه از این کاراها هم بلد بودیو ما خبر نداشتیم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اسژ با سیاست و رفتارت بهشون بفهمون .مستقیم گفتن اوضاعچ به ضررت میکنن

چجوری غیرمستقیم

من میخواستم فردابشینم خیلی قشنگگگ توجمع بگم فلانی تواین چندروزکه خونه ی مابودی چندبارغذاپختی؟چندبارظرف شستی؟توروی خودم نمیتونه دروغ بگه بعدبه مامانش بگم غیرمستقیم‌به من نفهمون که ازدخترت کارکشیدم دخترتوهمین الان خودش گفت چقدرخونه من برای من کاری کرده