2777
2789
عنوان

به مامانم میگم طلا نخر بقیه میخوان استفادشو ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 37 پست
منم نمیگم بفروشه میگم فعلا اضافه نکنه اون طلاها رو هم خواستگار میومد برام خرید بلکه هوایی بشم برم ر ...

خب مادرجماعت همینه منم ک جوونتر از مادرشماهستم از الان دارم واسه پسردوسالم طلا میخرم ک دوروز دگ خواست قدمی برداره چ تو کار چ هرچیز دگ ای بتونم کمکش کنم یا خرید خونه یا ماشین 

کلا طلا خیلی خوبه تیر و تخته ک از مد میفته 

ولی خونه دختر دار بهتره ک ی کم مرتب و شکیل باشه

من هروقت خواستگار برام میومد اول خوشش میومد ازم بعد ک میومد خونه رو میدید نظرش عوض میشد بعد ک خونمون رو تعمیر کردیم هرکی اومد دگ ول نکرد😂

خب مادرجماعت همینه منم ک جوونتر از مادرشماهستم از الان دارم واسه پسردوسالم طلا میخرم ک دوروز دگ خواس ...

واقعا این مادر چیه که از خودش میزنه به فکر پسرش و از اون مهم تر عروس آینده شه🤔😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این مادر چیه که از خودش میزنه به فکر پسرش و از اون مهم تر عروس آینده شه🤔😉

عروس اینده هم یکیه مثل من و شما ک ب امید خوشبختی میاد تو خونه یک مرد

عروس از فضا نیومده

من خودم عروسم 

شما فرداروزی عروس میشی

همیشه طوری رفتار کن ک اه و ناله کسی پشتت نباشه اگر خواهرشوهری حواست باشه شاید خواهرشوهر داشته باشی شاید بدتر ازاون جاری داشته باشی

مراقب باش

عروس اینده هم یکیه مثل من و شما ک ب امید خوشبختی میاد تو خونه یک مرد عروس از فضا نیومده من خودم عر ...

خداروشکر خواهر شوهر نیستم یه داداش دارم از دار دنیا که اونم ۸ سالشه

منظورم اینکه آدم باید از خوشی هاش نگذره بابت یه آدم دیگه که معلوم نیست اصلا آدم به حساب بیاره آدمو یا نه 

اول به خودم میگم که الویت اول تو زندگی خودم باشم چون اگه برای دیگران دارو باشی زمانی که خوب بشن دورت میندازن چون آدم سالم به دارو احتیاج نداره، تو اطرافیانم فراوون دیدم که دارم میگم وگرنه باورش برام سخت بود که آدم کور وقتی بینا میشه اولین چیزی که دور میندازه عصای دستشه 

بعدم به بقیه میگم اگه تلنگر شد براشون که شد نشد هم جونشون سلامت چیزی از من کم نشده

بعدم یه سوال برخورد به شما حرفای من؟

خداروشکر خواهر شوهر نیستم یه داداش دارم از دار دنیا که اونم ۸ سالشه منظورم اینکه آدم باید از خوشی ه ...

هی خواهر پسر و عروسم وقتی خودشونو گرفتن دیگه هیچ کسو آدم حساب نمیکنن بازم تکرار میکنم دیدم که میگم وگرنه نمیگفتم شما فقط روزای سخت رو به دوش کشیدید براشون نمیگم خدایی نکرده ظلم کنید بهشون هیچی ندید میگم به خورد و خوراک و تفریح و لباس و ظاهرت برس به خاطری دیگری از خودت نگذر باور کن وقتی به خودت ارج میدی پیش دیگرانم عزیز تری چه بچه ات باشه چه فامیل چه دوست به هر حال

من هر چه شرط بلاغ بود باتو گفتم خواه از سخنم پند بگیر خواه ملال

خداروشکر خواهر شوهر نیستم یه داداش دارم از دار دنیا که اونم ۸ سالشه منظورم اینکه آدم باید از خوشی ه ...

حرفات درسته کاملا حق میگی ولی هرجوری ک حساب کنی ماهمه ی سری کم و کسریا تو زندگیامون داریم ک چ از طریق پدرمادر یا اطرافیانمون برامون بوجود اومده مثلا الان شما مشکلت اینه

من مشکلم ی چیز دیگست 

هرکسی کلا ی جور عقده و احساسات سرکوب شده داره پس نمیشه‌بگی ب کسی کمک نکنیم 

پدرمادر همیشه دنبال اینن ‌ک ب بچشون کمک کنن و ازاین کار واقعا لذت میبرن

هی خواهر پسر و عروسم وقتی خودشونو گرفتن دیگه هیچ کسو آدم حساب نمیکنن بازم تکرار میکنم دیدم که میگم و ...

اینم درسته ولی آدم‌نمیشه ک ب خاطر خوشیای الانش تمام سرمایشو از دست بده

من خودم میگم الان مثلا انقدر سرمایه داشته باشم وقتی مردم اطرافیانم بخاطرمن تو زحمت نیفتن

من هم‌طلامو دارم میخرم هم ظرف و ظروفمو میخرم هم لباس واسه خودم بچم و شوهرم و بنظرم هرچیزی باید ب قاعده‌خودش باشه ن شوری شوری ن بی نمک

اندازه نگه دار ک اندازه نکوست همین جا کاربرد داره

ادمیزاد جماعت فراموشکاره اینی ک میگی یادشون میره آره واقعا خیلیا یادشون میره کجا بودن و کجا رسیدن

ولی نمیشه اگر کمک نخواستن کمکشون نکنیم‌

هرچی باشه هممون تو ذاتمون یکی هستیم هممون انسانیم

البته شعارم زیاد میدیم دگ.ب هرحال هرکسی ی سبک زندگی داره و طبق اون‌پیش میره نمیشه کسی ک ۵۰‌سال یا حتی بیشتر با ی روش‌بزرگ شده رو تغییر داد