2777
2789

من تو خونه رفتارم خیلی لوس و بچگانس قبول دارم می خوام ترک کنم ولی سختمه یه رفتارو یهو تغییر بدم 

شما هم بودین؟؟ چطوری تغییر دادین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷سالمه هیچوقت

میشه بگین شما چه رفتارهایی دارین؟ 

من خودم عاشق بابامم وقتی خونس بهش میچسبم بوسش میکنم قربون صدقش میرم مامانم آنکارا بچگانس

یا مثلا خواهرمو خیلی دوسش دارم همون رفتار مدام بغل بوس قربون صدقه طوری که همش چنگ میزنه جیغ میزنه از دستم بعد اصلا دوستمم نداره😐

چطوری از کجا شروع کردین؟ 

نمیدونم

یهو حس کردم حوصله شیرین عقل بازی و شیطنت رو ندارم

الان کاملا مثل زنام

بعد دانشگاهم میرم ارشد میخونم

اونجام اصلا مث دوران کارشناسیم اهل شیطنت و شلوغی و بگوبخند با بچه ها نیستم

کلا آروم و جدی شدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیدونم یهو حس کردم حوصله شیرین عقل بازی و شیطنت رو ندارم الان کاملا مثل زنام بعد دانشگاهم میرم ا ...

میشه عزیزم بگین چطوری رفتار میکنین مثلا همیشه لبخند می زنین یا مثلا تو خونه وقتی صبح پامیشین یا از بیرون میاین خونه چطوریه بر خوردتون یا دانشگاه اگر آشنایی ببینین چطوری برخورد میکنین، منکه یه لبخند گشاد و خیلی با صدای بلند و هیجانی اصلا یکهو پیش میاد دست خودمم نیست انگار

میشه عزیزم بگین چطوری رفتار میکنین مثلا همیشه لبخند می زنین یا مثلا تو خونه وقتی صبح پامیشین یا از ب ...

ساکت و آرومم دیگه

سعی می کنم تو چشم نیام

مثلا آشنا و دوست می بینم تو دانشگاه یه دست میدم و سلام احوال پرسی آروم

زیادم باهاشون قاطی نمیشم و خنده ناجور نمی کنم

قبلا خیلی شلوغ و صاف و ساده بودم،ولی رفتارای زیادی مهربون و راحت باعث میشه دیگران جدیت نگیرن

باید سعی کنی خشک تر باشی بعد یه سنی و زیادی آدما رو پررو نکنی

وای گفتی منم به همین نتیجه رسیدم کلا جدی نمیگیرن 

آره

بعدم هر رفتاری دوس دارن باهات می کنن

حالا با خونوادت راحت باش مهم نیس

ولی با دوست و فامیل و همسر و.... زیادی مهربون و بساز نباش

به عروسشون به چشم برده نگاه نمیکنن اصلا. شخصیت طرف و نکاه کن نه قومیتش

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

به عروسشون به چشم برده نگاه نمیکنن اصلا. شخصیت طرف و نکاه کن نه قومیتش

احسنت، منم همینو قبول دارم، داشتم شوخی میکردم تو رو خدا ناراحت نشین ترکا که عشقن 😍

احسنت، منم همینو قبول دارم، داشتم شوخی میکردم تو رو خدا ناراحت نشین ترکا که عشقن 😍

خواهش میکنم من اصلا ناراحت نمیشم 

ترکا خیلی غیرت دارن زمان جنگ ۶۰ درصد کسایی که رفتن ترک بودن اگه ببینین بیشتر شهدا از آذربایجان شرقی هستن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!