2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ببین من یکسال بود که تقریبا باهاش بودم وابسته شدم بعد الان میبینم من 17 ام

اون چند 

ببین تو دو راه داری اینکه به حرف قلبت گوش بدی تهش با هم رل بزنید اونم با بقیه لاس میزن خیالت راحت بعدشم کلی ناراحتی از اینکه چرا دیر جوابمو داد چرا با اون دختر صمیمی بود یعنی واقعا دوسم داره هزارتا درگیری فکری دیگه برات به وجود بیاد تهشم شرمنده دلت شی 

یا اینکه به حرف عقل گوش بدی قیدشو بزنی  سعی کنی فراموشش کنی بعدا هم ادمای مناسب تر بهتری میاد تو زندگیت که میگی خدارو شکر با اون نرفتم 

حالا خود دانی انتخاب کن 

اون چند  ببین تو دو راه داری اینکه به حرف قلبت گوش بدی تهش با هم رل بزنید اونم با بقیه لاس میز ...

22 

بنظرت چیکار کنم ارتباطم تموم شه هر کار میکنم کش پیدا میکنه خیلی زود بازی خوردم بچگی کردم=)

22  بنظرت چیکار کنم ارتباطم تموم شه هر کار میکنم کش پیدا میکنه خیلی زود بازی خوردم بچگی کردم=)

جاهایی که هست نرو ،کسایی که اونو یادت میندازن ارتباطتو باهاشون کم کن برنامه های مجازی که هست نرو پروفایلشو چک نکن اگه بهت پیام داد ذوق مرگ نشو جوابش نده  برو دنبال هدفی که داری با دوستات وقت بگذرون و سعی کن هر وقت بهش فکر کردی به خوبیاش فکر نکنی یادت بیاد که اون تعهد اصلا حالیش نیست نباید بازیچه بشی که دوراشو باهات بزن بعد بره نفر بعدی بیخشش گذشته رو بپذیر سرگرم کن خودت تحت هیچ شرایطی نباید بهش پیام بدی