2777
2789
عنوان

به مامانم میگم طلا نخر بقیه میخوان استفادشو ببرن بد میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست

خانما میشه منم راهنمایی کنین؟

من یه ماشین داشتم تصادف کرد فروختم بعد چندماه پولش دیروز اومد دستم شریکی حواله خریده بودم ک خیلی دیر کرد از وقت موعدش و به ضرر من تموم شد خلاصه پولم زیاد نیست ۱۰۰تومنه بنظرتون بزارم بانک وام بگیرم یه ماشین پراید ۹۴،۹۳یا بدم طلا ؟

ماشینم هم خیلی ضروریه ولی پولم نمیرسه وامم نمیدونم بدن ندن 

❤🤍❤
دقیقا  روز سختی همین طلا به داد آدم میرسه هم ارزش خودشو حفظ کرده هم راحت فروش میره هم بهرحال د ...

اون کلمه به داد آدم میرسه که گفتی یاد بازیگرمون افتادم که همیشه میگه زنم که ولم کرد اگه مال داشتم با مالم زندگی میکردم توشه کنید مثل من نشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا که بچه هام میخوابن، پا میشم همه جارو مرتب میکنم، بعد یکم میشینم مبل و فرش و زندگیم نگاه میکنم، م ...

ای وای دقیقا.من توام یا او منی🥺🤣

منم عشقم همین چیزاس.دکور رو عوض میکنم و خونه رو برق میندازم و خودم عشق میکنم 😍من کل وسایل اشپزخونمو عوض کردم و کابینتامم همینطور جدید زدم.بعد فقط ماشین ظرفشوییم سفید بود .تو ذوق میزد دیگه هر جوری که بود رفتم قسطی یدونه سیلور خریدم.برام مهمه این چیزا.مگه چقدر قراره زنده بمونیم؟ چرا نباید لذت ببریم ازخونه زندگیمون؟ 

یاشاسین آذربایجان💓✌

ای وای دقیقا.من توام یا او منی🥺🤣 منم عشقم همین چیزاس.دکور رو عوض میکنم و خونه رو برق میندازم و خو ...

دقیقا، البته من حیلی ریخت و پاش نمیکنم، از اول چیزی که میخام بخرم سعی میکنم چیزی باشه که خوب باشه و دوسش داشته باشم

یکم پس انداز هم برای ما زنها خوبه

اون کلمه به داد آدم میرسه که گفتی یاد بازیگرمون افتادم که همیشه میگه زنم که ولم کرد اگه مال داشتم با ...

حرف حقیه آدم خودش به فکر آیندش نباشه چطور انتظار داره بقیه به فکرش باشن 

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
دقیقا، البته من حیلی ریخت و پاش نمیکنم، از اول چیزی که میخام بخرم سعی میکنم چیزی باشه که خوب باشه و ...

دقیقا.ولی من ۱۲ ساله ازدواج کردم جهازم سفید بود به مرور از چشمم افتاد و تصمیم گرفتم یه تغییراتی بدم که به دلم باشه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

درود دوستان عزیزم😊

اگر نیاز به پول داری و راه در اوردنشو نمیدونید آن هم بصورت رایگان

میتونید وارد کانال من بشید

من اونجا بطور کامل و رایگان براتون توضیح میدم که چطوری بدون حتی یک ریال هزینه و سرمایه پول در بیاری

اگر زرنگ باشید میتونید روزانه ۴۰۰ تا ۶۰۰شاید هم بیشتر پول در بیارید

بستگی به فعالیت خودت داره

نیاز ب همکاری داریم بدون یک ریال سرمایه و هزینه

تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران

پس لطفا وارد کانال تلگرام یا ایتا شوید👇👇

excoino0811

مامان من برعکس تو ۱۲۰ میلیون داده مبل ۴۰ تخت خواب حرص میخورما

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

طلا بهتره مسافرتم خوبه ولی وسیله ی خونه نه ! موافق نیستم

چطور دلت میاد بگی وسیله خونه نه عزیزم 

ادم تو خونه زندگی میکنه باید رفاه باشه خوتش مجهز باشه 

بنظرم حق با استارتر هس 

من تا خونمو وسیله هامو تقریبا اوکی نکردم طلا نخریدم