2777
2789
عنوان

به مامانم میگم طلا نخر بقیه میخوان استفادشو ببرن بد میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست

همون تک پوش و زنجیر و طلاهایی که برات گرفته تا ازدواج کنی رو برو بفروش یه تیکه وسایل برا خونه بخر اول خودت عمل کن اینجوری مامانتم به خودش میاد نه که خودت دلت نشه فقط به مامان بگی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بخشی که گفتی خودت استفاده ببر از مالت لذت ببر خیلی موافقم

اما کمی پس اندازم خوبه

اگر حقوق پدرت خوبه که این نگرانی مادرت جایگاهی نداره

اما خب قدیمیاعادت دارن به دور اندیشی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
چطور دلت میاد بگی وسیله خونه نه عزیزم  ادم تو خونه زندگی میکنه باید رفاه باشه خوتش مجهز باشه&n ...

من جهیزیم اکی بود

خونمم عالی

نیازی ب تغییر نمی بینم آخه

همون اول بهترین گرفتم و واقعا نیاز نمی بینم  صرفا بخاطر میل خودم ک رنگش دلو زده یا هر چی عوضش کنم !

این بنظرم منطقی نمیاد...

همونو طلا میخرم تو دست و گردن کیفشم میبرم

اما کسی ک وسائلش کهنه هست میتونه عوض کن من جلوشو نگرفتم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

منم وسیله خونه برام مهمه یادمه سال 97یه پولی اومد دستمون شوهرم گیر داد طلا بگیرم برات گفتم نه وسایلامو عوض میکنم کلا عوض کردم مبل ویخچال ولباسشویی و....6تام فرش دستباف خریدم کلا فرشا شد 180تومن الان بنظرم فقط یکیشون 100تومن می ارزه کلی هم برنز خارجی گرفتیم که خیلی گرون شدن، الان حتی نمیتونستم یه تیکشو بخرم ،بعدش دیگه چند سالی گذشت طلا گرفتم من دوست دارم کلا وسیله خوب بگیرم که به چشم بیاد وباارزش باشن

فرصت طلب🤣

من ی دختر دبیرستانی دارم وقتی ۴ ساله بود جدا شدم 

تو این مدت خاستگار خوب ی تعدادی داشتم همیشه رد کردم 

دخترم همیشه حرص می خورد الان بزرگتر شده می گه تو به همشون می گفتی نه 

من چرا بیکار بودم باید به زور می بردمت سر سفره عقد🤣🤣

خلاصه ک وصله فرصت طلب به ما نمی چسبه😘😘

اسی من مادرتو درکش میکنم، منم بچه جوون دلرم اتفاقا بچه های منم همش منو سرزنش میکنن که طلا  نخر خرج کن خوش بگذرون، ولی میدونی همس ی ترسی از اینده تو وجودمه ی حسب بهم میگه خیلی باید پس انداز کنم 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اسی من مادرتو درکش میکنم، منم بچه جوون دلرم اتفاقا بچه های منم همش منو سرزنش میکنن که طلا  نخر ...

عزیزم مطمئن باش وقتی ترس داری از چیز نیومده ترست واقعی میشه مثلا مریض میشی تصادف میکنی البته خدایی نکرده

ولی میخوام بگم تجربه ثابت کرده حتما اتفاق میافته

بچه هات گناه دارن به فکر اونا هم باش تو خرج کن روزی رسون خداست اتفاقا مامان من یه چیزی بخره سریع جاش پول میاد