2777
2789
عنوان

به مامانم میگم طلا نخر بقیه میخوان استفادشو ببرن بد میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست
هر کی یه جور از زندگیش لذت میبره مامانت طلا بهش امنیت خاطر میده مثل شوهر منه فقط ماشین وزمین طلا دیگ ...

آدم اینجوری پیر میشه من آدمایی رو میبینم که تو لحظه خوشن بهترین زندگی رو میکنن ماشین و زمین خونه همه میمونه برای وارث البته در حد معقول خوبه داشته باشه اما من میگم حالا که همه چیز داریم مبنا رو بزاریم رو خوش گذروندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با طلا خریدن موافقم و قرار گذاشتم با خودم از سال دیگه حتی شده نازک و گرم پایین ولی هر چند ماه با پس اندازم بگیرم طلا سرمایه ادمه باعث ارامشه هرچند به این معنا نیست که خرج چیزای دیگه نکنیم همیشه اعتدال بهترینه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

عمیقا باهات موافقم

من همین الانشم که بیست و اندی سالمه اگه دغدغه های مهم تر مثل خونه نداشتم قطعا طلاهامو میفروختم چیزای دیگه میگرفتم

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

من ی گوشه پول رو میدم طلا مثلا امسال تا پاییز گفتم فقط 16تومن ی طلا میخرم بقیه هرچی اومد وسایل خونه و لباس و غیره.   کمتر از این مقدار اومد اصلا خرج وسایل خونه نمیکنم بیشتر اومد اره

شما برای زندگی خودت می تونی با سلیقه خودت خرج کنی 

ولی به مامانت نمی تونی بگی چیکار کنه 

هر چند بگی هم ..بی فایده ست تو سن بالا چیزی عوض نمی شه فقط دعوا می شه 

چرا ازدواج دوس نداری ..خونه خودت با میل خودت زندگی می کنی

از دیگران شنیدم منم 

هر چرت و پرتی که از چن تا احمق شنیدی رو که نباید بگی اونم سایت عمومی که نصفش تورکه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

وای منم همینم بخدا.خیلی برام مهمه

شبا که بچه هام میخوابن، پا میشم همه جارو مرتب میکنم، بعد یکم میشینم مبل و فرش و زندگیم نگاه میکنم، میگم خدایا شکرت که اینا اینقدر قشنگن

خودم بیشتر لذت میبرم و آروم میشم

مخصوصا از مردهایی امروزی که هرآن ممکنه باید مستقل باشی

دقیقا 

روز سختی همین طلا به داد آدم میرسه هم ارزش خودشو حفظ کرده هم راحت فروش میره هم بهرحال دستت میندازی و استفاده میکنی

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
نصفش نه همش🤣🤣🤣  به دل نگیر باووو ترکها جنبه شون بالاس.یاشاسین

اینکه جنبه بالان دلیل نمیشه بقیه اجازه توهین داشته باشن..سنده یاشا🌹

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....