2777
2789
عنوان

به مامانم میگم طلا نخر بقیه میخوان استفادشو ببرن بد میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 75 پست

عزیزم  شما نظرتو گفتی ولی ایشون باید خودشون تصمیم بگیرن  شاید مادرتون با گرفتن طلا خوشحال میشن و اینطوری از زندگی لذت بیشتری میبرن  اختلاف سلیقه اس دیگ درک کن  مثلا خود شما برای شما یه چیزی خوب میدونه که شما خوب نمی دونید وقتی اصرار کنه چه حالی بهتون دست میده پس اصرار نکن و بهش احترام بذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما ۷۰ میلیون دادیم کابینت اونوقت یخچال ۲۰ سال پیشو گذاشتیم توش قشنگ زار میزنه

حق داری . جلوه زشتی داره . اما من هم ترکم و کور طلا نیستم بانو . توی انتخاب جملاتت همیشه تو زندگیت دقتت رو ببر بالا 

زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد ♥️

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من خوشم نمیاد     بشخصه از طلا تو سر و گردنم بیشتر لذت میبرم تا وسیله ی تو‌خونه !

جالبه.

هر کس یه جوریه.

منم عشقم خرید وسایل خونس.

شاید یه وسیله ام نو باشه اما عوضش میکنم چون به رنگ وسایل خونم یا به سبک وسایل خونم نمیاد.برام‌هم مهم نیست اگه ضرر کنم چون کیف میکنم خونم هماهنگ و قشنگ و مدرن باشه.

طلا هم گاها اضافه باشه پولم میخرم.اما زیاد استقاده نمیکنم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

پولشو هر جا دوس داشته باشه خرج میکنه...تو  رفتی خونه خودت طلا نخر ظرف بخر...بعدم احتمالا خونه تورکارو ندیدی که چرت و پرت بلغور کردی در موردشون دو تا خونه تبریزی تو اینستا ببین دهنت بسته شه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دور ازجون مادرتون،من یک خاله داشتم متولد۶۱هرچی بقیه بهش میگفتن خرج لباس وسفرو وسایل خونه نکن گوش نمیداد طلا داشت اما به اندازه زیاد نه ،وقتیکه بیماریش باعث مرگش شد همه میگفتن خوب شد هیچی به دل خودش نذاشت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حالا من به مامانم میگم آخه چقدر وسیله خونه عوض میکنی برو ی تیکه طلا بخر بنداز اصلا حرف گوش نمیده به خدا خونه اش از خونه من تازه عروس شیک تره 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

کاش منم هر چی پول داشتم از روز اول داده بودم طلا 

همش خرج عتینا  نشده بود 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن