2777
2789

اکثرا وکالت ۲۰ روزه میدن

بهت وکالت دادن ی وقت تعویض پلاک بگیر و برو انجام بده

نذار وقت وکالتت تموم شه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پولو بدم کلا ؟؟ یا وایسم تعویض پلاک شه؟؟

ببین وقتی ماشینو پسندیدی ی قولنامه دستی بنویسید، یکیبرا اون یکی برا خودت، اگرم خیلی تنهایی برو نمایشگاه بنویسه بعد دو سوم مبلغ رو میدی بهش و ماشینو میذارید پارکینگ و میگی دو قبضه کنید و یکیش مال تو میشه یکیش برا تو 

روزی ک رفت وکالت زد و وکالت ماشینو داد بهت بقیه پولو باهاش تسویه میکنی و اون قبضی ک دست اونه رو هم میگیری و میری ماشینو از پارکینگ در میاری

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
ببین وقتی ماشینو پسندیدی ی قولنامه دستی بنویسید، یکیبرا اون یکی برا خودت، اگرم خیلی تنهایی برو نمایش ...

اره این کارارو کردیم  ولی فک نکنم اون قبضه رو بده  .  میگه پیشم بمونه  اشکالی داره ؟؟  

پس وقتی وکالت داد  منم چک و بهش میدم   درسته ؟؟

اره این کارارو کردیم  ولی فک نکنم اون قبضه رو بده  .  میگه پیشم بمونه  اشکالی دا ...

اگه پول دادید قبض باید نصف بشه ولی خب عب نداره

روزی ک پولو تسویه کردی و وکالت زد کل مدارک رو باید تحویلت بده، اون قبضم بگیر

مرسی چلوکباب جااااان

فدات