2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم؟؟

205 بازدید | 8 پست

نامزدم دیروز ظهر از سرکار اومد چندجا کار داشت و انجام داد

کار اخرش که تموم شد تقریبا ساعت ۸ شب بود، باد و بارونم زده بود تقریبا ۲ ساعت باید رانندگی میکرد تا خونه،از ۵ صبحم سرکار بود و تا اون موقع استراحت نکرده بود

به من گفت یکی از دوستاش که خونشون اونجاست و میشناسم اتفاقا زنگ زده گفته بیا اینجا، من گفتم خووبه تو شب جاده خطرناکه راه نیوفت و گفت باشه و رفت خونه دوستش

دوستش متاهله ها و از زمانی که نامزدم متاهل بوده رفت و امد داشتن با هم

دیشب اونجا خوابید ظهر بهش گفتم کی برمیگردی خونه خودت؟ گفت مشخص نیست م(دوستش) یا مغازه اجازه کرده یکم برم کمکش کارای فنیش رو انجام بده

من بهش گفتم باشه،یه جوری راه بیوفت هوا تاریک نباشه، گفت چشم، ساعت ۷ بهش پیام دادم گفت هنوز مشغول مغازه ایم و عذر خواهی کرد که زودتر نتونسته بره

یه نکته بگم که قبلا تا دیروقت بیرون میموند یا اگه مسیرش طولانی بود تو ماشین میخوابید حتی، ولی از وقتی بهش گفتم دوست ندارم تا دیروقت جایی بمونی و تو ماشین بخوابی گفته چشم و واقعا انجام نداده دیگه و اگه قرار بوده از جایی برگرده و شب نمونه یه جوری اومده که دیروقت نباشه 

الان پیام دادش که حرکت کرده و دوباره عذرخواهی کرد که نتونسته زودتر حرکت کنه و گفت دوستش دست تنها بوده 

من ناراحتم، حق دارم؟؟؟

نه مگه بچه کوچیک هست که تو براش تصمیم بگیری کی بره و چطور بره خودش عاقل و بالغ و بزرگ هستش 

واقعا اعصابم خورده خب

الان باید دو ساعت تو راه باشه توی این هوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بازم خدا پدر مادرشون بیامرزه چشم میگه به حرفت گوش میده.بنرم اگر استثناست و غالبا گوش میده نه حق ...

ارره پیش نیومده توی این مدت و خدایی همیشه چشم میگه

الان بهش گفتم آروم رانندگی کن ،عزیزم و عشقم ته جملم نبود،فهمید ناراحتم یکم، نوشت اطاعت ملکه هرچی شما بگی 

نمیتونم ناراحت بمونم ازش ولی 

اعصابمم خورده توی این هوا میخواد برونه ،نگرانم