2777
2789

خدایا روزی که مامانم برا خواهر بزرگم گل میخرید و برا من نه کجا بودی؟

روزی ک مننِ دختر بچه از پله افتادم بیهوش شدم تو بیمارستان ک بهوش اومدم مامانم یه سیلی جلو همه  زد تو گوشم کجا بودی؟

روزی ک به منِ دختر بچه تعارض و تجاوز شد کجا بودی ؟

روزی که تهدیدم کرد اگه به کسی بگی میگم تقصیر تو بوده کجا بودی؟

روزی که وقتی معدلم ۱۹/۹۷شد گرفتنم به باد کتک ک چرا انشات ۱۹ هست کجا بودی؟

روزی ک متوجه خیانت ۵ ساله مادرم شدم کجا بودی؟

روزی که تو ذهنم اومد چرا این همه با داداشم تفاوت دارم یعنی واقعا از بابای من نیست تو کجااا بودیی؟

روزی ک سرم زیر پتو بود بابام با ی زن حرف میزد تو کجا بودی؟

روزایی ک اونقد روزه میگرفتم برا عشقم ک تو زندانا پیداش کنن زنده باشه کجا بودی؟

روزایی ک درِ دادگاها مینشستم تا یه ثانیه ببینمش کجا بودی؟

روزی که بهم گفتن عشق دختر عموش رو میخواد کجا بودی؟

روزی ک خواستگارم با دخترداییم خوابید کجا بودی؟

همه اینا به کنار ..من این وسط جز زجر و درد و زجرررر چه گناهیی کردم ک لایق این همه بدبختیم؟؟

روزای پی در پی که فکر میکردم این کاری ک اون نر کثیف باهام میکنه چیه و چرا نباید به کسی بگم تو کجااا بودی؟؟چرا نگاهم نمیکنیییی چرا منو نمیکشی چرا راحت نمیشمم 

هااان چرا به من ی نظر نمیکنی ...چرا منو بین این همه رذل و کثافت و نجس ول کردی ؟

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میمردم 

راحت میشدم از این بدبختیا از این نجاستا

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

🙄🙄🙄ببخشیدا ولی غیرقابل باوره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اینا سرگذشت خودته؟

کاش نبود 

کاش الان به این فکر نمیکردم ک اگه از پشت بوم برم و بیوفتم میمیرم یا نه؟