2777
2789
عنوان

خانما لطفا گارد نگیرید سوال دارم....

459 بازدید | 16 پست

سلام دوستان...

تقریبا دوسالی هست این مشکل و دارم .اینکه هیچ حسی به رابطه ج ن س ی ندارم باور کنید هربار من حالم بد میشه شوهرم میگه چرا این جوری شدی .دکترم رفتم چکاب کل بدن سونو و...دادم گفت که هیچ مشکلی نداری.خودم دوس ندارم دلم به حال شوهرم میسوزه خواهشا خواهرانه راهنماییم کنید ممنون میشم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو با زبونش تحریک کنه اول 

هیچی تاثیر نداره

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

تغذیه و روحیه خیلی مؤثره حتما رسیدگی کن شک نکن یه مشکلی داری ،رابطه جنسی یه نیازه بدن باید بهش نیاز داشته باشه و رفع بشه نیازش فکر کن ببین کجای کار میلنگه شایدم شوهرت کم کاری کرده از اول حست پریده دوست من اینطوری بود

من دوستم فکرکنم یه ۱۶ سالی ازدواج کرده ولی به گفته خودش باوجود دو تابچه  هیچ حس جن س ی نداره& ...

دقیقا منم دوسالی اینجوری شدم

دقیقا منم دوسالی اینجوری شدم

برای تو دو سال 

بابا اون عجیبه میگم ۱۶سال بیشترررررزز 

دیگه دنبال دعا نویس بود

فکرکن 

ولی بنظرم همش از ذهن میاد

خاطرآت مشترکتون خوبه با شوهرت

وقت برات میذاره 

باهم خاطرات دارید

دوست داشتی بیا خصوصی راهنماییت کنم

درخواست بده