توی یه تاپیکی یه خانمی یه نفرو از درس خوندن منع کردن و گفتن هر شغلی داشته باشی حقوقش نصف آقایونه بهتره بری شوهر کنی و درس و دانشگاه به درد نمیخوره.منم که اومدم گفتم نه حقوق من با همکارای مرد یکیه با حالت مسخره ای گفتن باشه باور کردم و در ادامه هم مسخره کردن...من قصدم این بود که استارترو به ادامه تحصیل تشویق کنم و خودشونم خواستشون همین بود و این خانم قصدشون ناامید کردن استارتر بود...حقیقتا آدم اینجا نیاز به اثبات خودش نداره وگرنه من میتونستم راحت اون خانمو متوجه کنم...ولی ذهنم درگیر شد چرا باید یه نفر اینجوری صحبت کنه و یه نفرو ناامید کنه؟
تازه برگشتن به من میگن مملکتی که تو توش تحصیلکرده باشی انتظار نمیشه ازش داشت معلومه سیکلم به زور داری...حتی ادبیاتشونم جالب نبود...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.