2777
2789
عنوان

لباس عروس +عکس

2148 بازدید | 104 پست

جهت امتحان پوشیدمش وزنم بالاعه وسواس فکریم دارم رژیمم ها ولی کلا حالم بده میدونمم باید زودتر رژیم میگرفتم خیلی دارم گریه میکنم 

الان نمیدونم خیلی بد نشون داده میشم ؟

عکس نمیتونم بزارم با لینک میزارم جور دیگم نمیتونستم بزارم معذرت میخوام اگه عکس بد باشه نظرتونو میخواستم بدونم

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا عروسیم چاق بودم ولی تو لباس بامزه شدم تپلی😁😁

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اخر من سکته میکنم بزار دیه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^