2777
2789
عنوان

لباس عروس +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 104 پست
چقد دیر بفکر لباس افتادی  من عروسیم عیده این هفته میرم دنبال لباس

اخه شرایطمون جوری نبود بریم زودتر

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر پسته ۶/۸:کالری داره هر بادام ۸/۵ گوشت گوسفندی هر تکه اندازه ی قوطی کبریت ۸۹ گوشت گوساله ۶۰

خب بین 200 تا 300 کالری میشه دیگه

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
شما فکر کنم ۵۰ باشی عزیزم 

بالاتن 48 پایین تنم 52 ولی این لباس 46 بود پشتشم بندی کشید اندازم شد دیگه نمیدونم  

اصلا کم نکردی؟

وای میدونم خیلی زشته ولی از امروز سفت و سخت شروع کردم روزای قبل در حد 1200 کالری اینا میخوردم میخوام این سه هفته روزی 3 ساعت ورزش کنم با این کالری 300 نمیدونم دیگه چقد لاغر میشم

وای میدونم خیلی زشته ولی از امروز سفت و سخت شروع کردم روزای قبل در حد 1200 کالری اینا میخوردم میخوام ...

به جای این کارا که ممکنه بلایی سر خودت بیاری

برو مدلای مختلف پرو کن 

یا همین عکس آخری ببر برات بدوزن، خیلی قشنگه 🥰

زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
به جای این کارا که ممکنه بلایی سر خودت بیاری برو مدلای مختلف پرو کن  یا همین عکس آخری ببر برا ...

اره عکس اخری رو خیلی خوشم اومد مرسی

انتخابم این نیست میخوام بدونم افتضاح چاق نشون میدم؟

نه اونجور که فکر میکنی ... لباس عروس سفید و پفی یکم ادم رو چاقتر که نشون میده ولی به نظرم یه مدل مناسب خوش دوخت بگیری رو تنت قشنگ میشینه اصلا خودتو اذیت نکن