بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امروز توی بوشهر اون های که چهارتا بچه داشتند سند زمین هاشو دادند
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
اون های که صرفا برای زمین بچه دار می شن قبول دارم حرف شما رو . اما بعضی ها از قبل دوست دارن بچه ی زیاد داشتنو اما توانایشو ندارن و دنبال فرصت هستند این ها خیلی هم خوبه . من چندتا از خانواده های بوشهری رو دیدم
از تلوزیون . انسان های متعادلی بودن . بیچاره منم که هیچی ندارم
قبول دارم اما دیدم خانواده های که بچه ی زیاد داشتند اما با تربیت درست و خود باوری درستی که در حق بچه هاشون انجام دادن بچه هاشون به بهترین جاها رسیدن . این چندتا عکس هم این طور بود همین مسی و رونالدو و و و ... این هم مدلی ایرانی هاش . پروفسور حسابی که با نداری و گرسنگی . امیر کبیر بچه ی آشپز بود . تختی یتیم و فقیر بود ووو ... پول مهمه ولی همه چیز نیست