2777
2789
عنوان

نامزدی مسخره

433 بازدید | 30 پست

ما۸ماهه نامزدیم تا حالا به تعداد انگشتای دست با هم بیرون نرفتیم،خونشونم تنهایی نرفتم هنوز خونوادم اجازه نمیدن فقط تو این چندوقت یه بار با خونواده دعوت کردن رفتیم

هفته ای یک بار یا دوهفته یه بار اون میاد در حد چند ساعت و میره،گاهی وقتا از مامانم اجازه میگیره بریم تو اتاق حرف بزنیم مادرمم اینکارو دوس نداره منم به نامزدم گفتم که نگه بریم تو اتاق اونم بعضی وقتا گوش میده بعضی وقتا نه،حالا امشب که میخاد بیاد مامانم گفت نگه بریم تو اتاق حرف بزنیم.. منم خیلی ناراحت شدم خسته شدم ازین وضعیت بنظر شما ناراحتیم بی مورده؟

اینم بگم که عید عقد میکنیم و واقعا خسته شدم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از پدر مادراي كنترل گر ، خب نامزذي براي شناخته ! پاي تلفن كه طرف رو نميشه شناخت بايد معاشرت كرد ، كاش قرار بذارين بيرون برين باهم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ازدواجی که با علاقه شروع نشه خیلی بده  زمان بیشتری بده به خودت عقد نکن

بحث علاقه نیس خونواده خییلی سخت میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب...اگر مخالف نامردی بدون عقدن خب زود عقد کنید

پسره گفت عید عقد کنیم پدرم مخالف بود بزور راضیش کرده😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امان از پدر مادراي كنترل گر ، خب نامزذي براي شناخته ! پاي تلفن كه طرف رو نميشه شناخت بايد معاشرت كرد ...

شهرمون کوچیکه نمیشه دوس ندارم اون آقا هم فکر بدی بکنه چون قبلا نکردم ازینکارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحتیت بی مورده.دوره نامزدی دوره اشنای و شناخت اخلاق رفتار هست .عقد کنین دگ هرکار دلتون میخاد بکنی ...

خب بايد شناخت حاصل بشه كه عقد كنن 

والدينش نميذارن اينا همو بشناسن ، صحبت محازي و تلفني هم شناخت نمياره اصلا ، تو موقعيت  هاي حقيقي بايذ طرف رو ديذ و واكنش و رفتارهاش رو سنجيد 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹