2777
2789
عنوان

دبیری فناوری یا آموزگار ابتدایی

182 بازدید | 13 پست

دوستانی که تجربه تدریس دارند یا میخوان آزموش آموزش و پروش شرکت کنند شما باشید کدوم رو انتخاب می کنید؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز.لطفا جوابم رو بده چون با چشمای گریون دارم ازت میپرسم

بهم بگو آیا اون بچت که تو یکسالگی اشاره نمیکرد اتیسم داشت؟

خواهش میکنم راستشو بهم بگو و منو از این ابهام دربیار چون بچه منم خیلی شبیه گذشته بچه شماست با این تفاوت ک خودش هیچی سمت دهنش نمیبره

سلام عزیز.لطفا جوابم رو بده چون با چشمای گریون دارم ازت میپرسم بهم بگو آیا اون بچت که تو یکسالگی اش ...

عزیزم من که اون روز توی اون تاپیک جواب تون رو دادم

یک بار دیگه برید جواب من رو بخونید

گفتم دخترم یک سال و سه ماهگی راه افتاد

تازه باهاش تمرین می کردم

مدام می بردمش توی اتاقش، اسباب بازی ها رو نشونش میدادم و دستش رو به انواع اسباب بازی اشاره می کردم میگفتم اینو عروسکه، این ماشینه

اگه بچتون توی ارتباط گیری خوبه 

انقدر نگرانی نداره

در مورد اینکه چیزی دست نمی گیره بخوره شاید بدغذاس

یکی از فامیلای ما تا 2 سالگی با سرنگ بهش سوپ میداد از بس بدغذا بود

ولی کلا اگه خیلی درگیر این مسئه هستی مراکز توانبخشی برو. اونا مشاوره دارند نیم ساعت بچه ات رو می بینه بهت میگه. اینجوری از نگرانی هم در میای

مثلا من امسال دخترم رو بردم مشاور گفت یه مقدار تمرکز پایینه باید باهاش بازی های تمرکزی کرد حدود 3 ماه بردمش بهتر شد دیگه چون مدرسه داشت خسته شدم نبردمش

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم من که اون روز توی اون تاپیک جواب تون رو دادم یک بار دیگه برید جواب من رو بخونید گفتم دخترم ی ...

ای وای من قاطی کردم بخدا.شرمندم اصلا یادم نبود ج دادید

بردمش دوتا متخصص مغز و اعصاب میگن خوبه و فعلا اتیسم نیس مگر اینکه پسرفت کنه

نوبت روانپزشکم گرفتم.ولی بدجور ذهنم درگیره

عزیزم بازم معذرت و ممنون بابت پاسخدهیتون