2777
2789
عنوان

کیا شروع کردن خونه تکونی ؟بنظرتون زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
دیروز یه قسمت از آشپزخونه رو تمیز کردم خیییییییلی حال داد........منم باید قبل ماه رمضون تموم کنم ... ...

پسرم اذیت نکنه  زود تمومش میکنم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
کاش میمردم از دست همشون راحت میشدم لباساشونو هم از رو زمین برنمیدارن همش در حال بدو بدو هستم پشت سر ...

دور از جون. یکم خودتو بزن ب بی‌خیالی اکثر مردا همینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم اذیت نکنه  زود تمومش میکنم

نه من کند کار میکنم شاغلم هستم هفته ایی یک روز باید کار انجام بدم.......مهمئ آشپزخونس ......تموم شه کار زیادی ندارم ................کلی هم لباس دادم رفته کمدم خلوته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من میزارم اخرای اسفند به شدت دوست دارم سال تحویل خونه برق بزنه هیچ وقت نمیزارم دم تحویل یه استکان کث ...

من روزه میگیرم قبل از ماه رمضون دوسدارم تموم شه

نه من کند کار میکنم شاغلم هستم هفته ایی یک روز باید کار انجام بدم.......مهمئ آشپزخونس ......تموم شه ...

اره سختش همون آشپزخونه س اونم دو روزه تموم میشه

من شروع كردم منم دو تا پسر شيطون دارم مجبورم يواش يواش كار كنم فكر كنم سه هفته حداقل طول بكشه 

پسر من همش با وسیله ها سر و کار داره اصلا اسباب بازی دوسنداره .جلو دست و پا میگیره .

اره سختش همون آشپزخونه س اونم دو روزه تموم میشه

خود یخچال تمیز کردن برا من یه روز طول میکشه............بعد میمونه شیشه و پرده.................خرید آجیل و ماهی و....................خدایا شکرت چقدر کار دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......