میخوام تا قبل از ماه رمضون تموم شه.خونه م بزرگه ی پسر خیلی شیطون هم دارم . انقد استرس خونه تکونی دارم .دوسدارم زود تمیز کنم تموم شه.انشالله از فردا شروع میکنم اتاقارو تمیز کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من کند کار میکنم شاغلم هستم هفته ایی یک روز باید کار انجام بدم.......مهمئ آشپزخونس ......تموم شه کار زیادی ندارم ................کلی هم لباس دادم رفته کمدم خلوته
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
خود یخچال تمیز کردن برا من یه روز طول میکشه............بعد میمونه شیشه و پرده.................خرید آجیل و ماهی و....................خدایا شکرت چقدر کار دارم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......