2777
2789

من حدودا ۳ماه پیش گوشیمو‌ بردم گوشی سازی . توش اب رفت ال سی دیش سوخت . بردم گفت ۱۷۰۰هزینه ال سی دیش هست . 

خود گوشی روهم من سال ۹۶ خریدم ۱۵۰۰ مدلش سامسونگ A5 2017 هستی قدیمیه ولی خیلی گوشیه خوبی بود اگه توش اب نمیرفت قشنگ ۱۰سال دیگم میشد ازش استفاده کرد من کلا خیلی مراقب گوشیم بودم حتی یبارم گوشی سازی نبرده بودمش واسه خرابی یا شکستن ... فقط یبار بردم فلش زدم بخاطر اینکه رمز گوشیم یادم رفته بود همین ...

اخرین بار همین چن ماه پیش بردمش پیش رفیق داداشم  فقط قاب پشتت شکسته بود توشم بخار رفته بود ال سی دیش سوخت بخدا ۱۹۰۰هزینه کردم درستش کردم . کلا ده روز سالم بود . هم قاب پشتشو که عوض کرده بودم دوباره شکست هم پشتش باد کرد و همش تن تن باطری خالی میکرد ... . الان یهو گفتم بزار پشتشو باز کنم ببینم چرا قابش شکسته دیدم بعلههه باطری گوشی رو اون طرف عوضش کرده و یه باطری قلابی انداخته !! برا همین انقد زود باد کرده و همش شارژ خالی میکنه و خودش خاموش روشن میشه در حالی که بخدا تو این ۶.  ۷ سال یبارم اینجوری نشد روزی که داشتم میبردم گوشی سازی باطریمو اول نگاه کردم کلا یه شکل دیگه بود باطری اصلی گوشی با فیک خیلی فرق داره . ولی این یکی یه چیزی مثل یه ورق جدا رو باطریش هست ک باطری خودم اصلا این روش نبود . الان من تعجب کردم گفتم بیام اینجا بپرسم ببینم این چیه رو باطری گوشی توروخدا هر کدوم سردر میارین  بگین!! ممنون که وقت گذاشتین و تاپیکو خوندین 🙏🏿🌱 

گوشیتو عوض کن عزیزم🥺

چون باطری اورجینال گوشیو عوض کنی هی خراب میشه اذیت میشی و الکی هزینه میکنی

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.