2777
2789

نه ما جمعه ها خونه ایم همیشه 

روز استراحت همسر پنج شنبه شبا بیرون میریم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا همش تو خونه بودم

جایی رو نداریم بریم خیابوناهم برفی وسرده

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

من صبح بیدار شدم 

تو فلاکس دمنوش زنجبیل دارچین درست کردم 

یه املت خوشمزه هم درست کردم 

رفتیم بیرون نون سنگک گرفتیم و تو هوای برفی صبحانه خوردیم 

بعد یکم حرف زدیم و فیلم اینا دیدیم 

الانم زیر پتو در حال استراحتم‌ و به این فکر میکنم چه قدر دلم سیب زمینی سرخ کرده میخواد 🤕

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

دیشب مهمون داشتیم تا برن بخوابیم شد ساعت دو صبح ساعت هشت پاشدیم یه نیمرو خوردیم رفتیم بیرون برف بازی و دوردور ساعت نزدیک دوازده اومدیم یه قهوه خوردیم بعدشم غذا که از دیشب مونده بود گرم کردیم خوردیم الان باهم فوتبال میبینیم شوهرمم فردا مرخصی گرفته بمونه خونه 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩