2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدبااستادمردواسه پسرااراٸه میشه؟؟؟

من که دیدم اساتید پسرها فقط مرد بوده ولی برای خانما از هردو میذاشتن.کلاسا هم تفکیک جنسیتیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من که دیدم اساتید پسرها فقط مرد بوده ولی برای خانما از هردو میذاشتن.کلاسا هم تفکیک جنسیتیه

ببین تفکیک جنسیتوزده توی سایت واسه مامیزنه مختلط یافقط دختر یافقط پسرهاایناروواسه مامیزنه

ببین تفکیک جنسیتوزده توی سایت واسه مامیزنه مختلط یافقط دختر یافقط پسرهاایناروواسه مامیزنه

اها 

نه برای ما کلا دروس معارف تفکیک شده بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یعنی روز انتخاب واحد بزنه تفکیک جنسیت نمیشه دیگه با استاد مرد برداشت؟

یعنی روز انتخاب واحد بزنه تفکیک جنسیت نمیشه دیگه با استاد مرد برداشت؟

عزیزم استاد درس باید ببینی مرده یا زن ربطی به تفکیک جنسیت نداره

اها  نه برای ما کلا دروس معارف تفکیک شده بود

نه برای ماجنسیتومیزنه کیاچی بردارن ازبس بی جنبه بازی دراووردن دانشجوهادانشگاهمون معارف رودختروپسروجداکرده

دخترابادوست پسراشونومیاووردن کلاس معارف دلوقلوه میدادن

نه برای ماجنسیتومیزنه کیاچی بردارن ازبس بی جنبه بازی دراووردن دانشجوهادانشگاهمون معارف رودختروپسروجد ...

😂😂😂 

اینجوری باید کل کلاسا رو تفکیک کنن