2777
2789

من خودم یه بار برنجم انقدر شفته شد که میزدی رو دیوار پایین نمیومد 😂

یه بار دیگه ام هودی شوهرمو انداختم لباسشویی چون یه قسمتاییش سفید بود یکمم پودر صابون ریختم همراه مایع لباسشویی قشنگ تمیز شه وااای درش اوردم تمام رنگا قاطی شده بود ابرنگی شد🤦🏻‍♀️

یه بارم برنجم ته گرفت

فعلا تو این تقریبا دوماه ازدواج این سوتی هارو دادم شما چی؟😁

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله همسرمو نیم سوز کردم نمیدونستم بخاری رو زیاد کرده😂😂

وای خیلی بدههه😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

داییم خونمون مهمون بود خواستم بهش لطف کنم زمستون بود لباسشو شستم انداختم رو بخاری زود خشک بشه سوخت نابود شد😑

شلوار داداشمم خیسوندم تو وایتکس پوکید🙄

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

چندماه قبل پیرهن سفید شوهرمو که فقط 2بار پوشیده بود و روش یه چی ریخته بود که به این سادگی ها نمیرفت...  انداختم تو وایتکس

دو بار که بادستم کشیدم روش پاره شد😂😂

دوسه باری هم برنجم مث برنج شما شده. شفتهههه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
داره فک کنم یبار نمکدون رو تو یخچال گذاشتم🤣😅😄🧂

ای جان تو دیگه خیلی سوتیت کوچولوعه😅😅😂

دوستم تازگیا تو ۴۰ سالگی ازدواج کرده ..هول شده موقع کار تو اشپزخونه با چاقو دستشو بریده چند ماه درگیر بود    

خودمم بدتر از اون هفته قبل کوکو پختم کامل له شد و پخش شد.   

کلا اشپزیمون خوبه ها .هول میشیم گاهی

قیمه گذاشتم بدون لپه بعد موقع کشیدن انقدر فکردم چیش کمه تا فهمیدم....این روزا ذهنم خیلی درگیره😢

اخی الهی پیش میاد میدونم

منم یه بار تو مجردی تو شامی پیاز رنده نکرده بودم🤦🏻‍♀️😂

من تو ای ۳ سال فقط دو سه بار غذام شور شده

پس شما حسابی کدبانویی

من تازه فکر میکردم خیلی بیشتر از اینا سوتی میدم😂🤦🏻‍♀️