2777
2789

تقریبا میشه گفت دو ساله با یه پسر تو رابطم بعد این همیشه زود به دل میگیره و رابطه رو قطع میکنه ولی بازم دوباره خودش میاد پیام میده

من خودم خیلی دوسش دارم بعضی وقتاهم خودم بهش پیام میدم ولی خیلی سرد حرف میزنه ، بعد که خودش پیام میده من خیلی گرم ازش استقبال میکنم و دوباره رابطمون شروع میشه

حالا دیروز به من گفته اینقدر وسط حرفا بهم نگو باشه منم بهش گفتم چرا ، میگه باشه رو وقتی میگن که میخوان مکالمه رو قطع کنن ، منم بهش گفتم باشه‌ای که من میگم این معنی رو نمیده ، اونم گفت پس من مکالمه رو قطع میکنم منم گفتم هرکاری دوست داری انجام بده(میخواستم ببینم دلش میخواد باهام حرف بزنه یا نه) اونم گفت این حرفت یعنی اینکه من برات مهم نیستم و تو نمیخوای با من حرف بزنی و این حرفا ، یکم دیگه بحث کردیم و آخرشم بهم گفت از اول هم اشتباه کردم که بهت پیام دادم و مزاحم وقتت نمیشم و به سلامت ، الان من با این آدم چه کار کنم ، بخدا سر همه‌ی حرفاش میشینم گریه میکنم دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه از اونور هم نمیتونم رابطمو باهاش قطع کنم خیلی دوسش دارم شما بگین من چه کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا نظر دیگران برات مهمه و می تونی پا روی دلت بزاری این ادم جز اینکه دلت بشکنه و بهانه واهی بگیره و اشکت در بیاره کار دیگه ایی نمیکنه بهتره که زودتر تمومش کنی باورکن یبار پا بزار رو دلت یه عمر از دست اعصاب خوردی راحت میشی

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
چرا رفتارش مث دختراس و مردونه نیس    

☹️😂آره ، نمیدونم چرا اینجوریه 

وقتی اون حرفارو زد منم بهش گفتم اگه دنبال بهونه هستی تا رابطه رو قطعش کنی الکی حرفای منو بهونه نکن و از حرفام اشکال نگیر  اونم هیچی نگفت

اگه واقعا نظر دیگران برات مهمه و می تونی پا روی دلت بزاری این ادم جز اینکه دلت بشکنه و بهانه واهی بگ ...

نمیدونم بخدا ، هربار که به خودم قول میدم دیگه جوابشو ندم ، بازم وقتی که بهم پیام میده نمیتونم خودمو کنترل کنم ، میترسم دیگه کسیو پیدا نکنم که اینجوری دوسش داشته باشم

اگه بهش علاقه نداشتم صددرصد این کارو میکردم ولی نمیتونم این حسی که بهش دارمو نادیده بگیرم

عزیزم یکم خودتو دوست داشته باش و برای خودت ارزش و احترام قائل باش، این آدم هیچ ارزشی برات قائل نمیشه و دوستت نداره، چطور انقدر خودتو کوچیک میکنی و چنین پسری رو دوست داری که لایق یک ذره دوست داشتن و احساس قشنگ تو نیست، احساسات و وقت با ارزشت رو صرف کسی کن که تو رو دوست داره و براش مهمی کسی که تو رو ناراحت نمیکنه تحت هر شرایطی کسی که بالغه و رفتار هاش بچگانه نیست

🍫🍭🔮💖💕
عزیزم یکم خودتو دوست داشته باش و برای خودت ارزش و احترام قائل باش، این آدم هیچ ارزشی برات قائل نمیشه ...

خیلی ممنون عزیزم که اینقدر قشنگ حرف میزنی ، سعی میکنم به احساساتی که نسبت به اون فرد دارم اهمیت ندم ، با اینکه سخته ولی بازم سعی خودمو میکنم

خیلی ممنون که کمکم کردی عزیزم❤️