2777
2789

خيلي تاحالا براي من اين اتفاق افتاده كه ميخواستم يه كاري كنم يا يه چيزي بخرم 

پولامو جمع كردم ولي زمانش كه رسيده يهو قيمتش رفته بالا 

ولي اين اخريه خيلي دلمو سوزوند 

من دوماه ماه پولاامو جمع كردم كه يه سفر  به يكي از كشوراي اسياي جنوب شرقي داشته باشم 

قيمتش دوماه پيش ٣٠ تومن بود يه تور ٧شبه 

هي كم كم گرون شد اول شد ٣٥ بعد شد ٣٩ 

من گفتم ايراد نداره فوقش ميگم حقوقمو جلو تر بدن 

از اول هفته اي كه گذشت به خاطر نوسان دلار و هزينه پروازا 

يهو شده ٤٩-٥٠ ميليون يعني در عرض ١ هفته ده ميليون رفت روش 

گوشواره برادخترم . تاپول بیاد دستم یهو بالارف طلا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشور ما یکجوری هست که وقتی چیزی میخواد گرون بشه ۵۰میلیون میاد روش

اما تو کشور های خارجی یکی از دوستام که اونجا هست می‌گفت که مثلا دو تومن افزایش هست (دو میلیون نه‌ا )

۲۰٫۰۰۰ریال الی ۱۰۰۰٫۰۰۰ریال

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
اخه براي يه ماه كه بدتر ضرر ميكنه ادم طلا بخره بفروشه. 

اگه میخوای تو طلا منفعت کنی باید حداقل یک سال نگهداری 

اونجوری منفعت هنگفتی میکنی

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

من اوضام داغونه برا خرید مرغ و گوشت و زعفرون پس انداز میکنم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب پول نقدرونبایدنگه داشت چون هرروزریال بی ارزش تر میشه میدادی طلایی سکه ای چیزی میخریدی که به روزبت ...

خب اگه دور از جون یه حادثه ای پیش اومد پول نقد باید باشه دیگه همه رو نمیشه طلا خرید چون ممکنه همون تایم طلاتو نخرن