2777
2789

سلام دوستان

من یه مشکلی دارم که خودمم نمیدونم واقعا نمیدونم مشکله یا بهونه گیری 

من دو سه ماهی هست که با برادرم هم اتاقی شدیم قبلا اتاق جدا داشتم 

قبل یکی شدن اتاقمون من کنکوری صبح زود 7 صبح بیدار میشدم و درس میخوندم 

ولی الان، این داداش من همش خوابه 

شوخی نمیکنم واقعا بعد از ظهر که از مدرسه میاد خوابه روزای تعطیل هم تا 12 خوابه 

و واقعا احساس میکنم اتاق بوی کسلی میده بوی خواب یه طوری که من بزور دارم 9 بیدار میشم 

تازه وقتی هم بیدار میشم اصلا مغزم فعال نیست و خوابه 

به نظرتون حالا این مشکله یا بهونه گیری؟ 

اگه راه حلی هم دارین بم بگین💓

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

بیدار باشع نذاره درس بخونی خوبه؟ 

درستو بخون فکر کن نیست تو اتاق 😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پذیرایی بخواب..

خوب کجا درس بخونم باز برمیگردم تو اتاق میبنم لش کرده حس خواب میگیرم🤦‍♀️😂

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

من یادمه یه دوره همین شرایط رو داشتم با خالم که مهمون بودن کتابام رو میگرفتم تو تراس درس میخوندم شرایط سختیه میفهمم🤦‍♀️

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

به وجودش اهمیت نده

میدونم سخته 

ولی باید فرض کنی نیست 

بعدم بهش بگو درکت کنه مثلا روزای تعطیل من تا ساعت 10 سعی میکنم سروصدا نکنم ولی بعد اون اگه خش و پش هم شنیدی کنار بیا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیدار باشع نذاره درس بخونی خوبه؟  درستو بخون فکر کن نیست تو اتاق 😐

واقعا بیدار شه حرف بزنه بهتره حداقل بش میگم ساکت باش ساکت میشه 😂😂

داداشتو به بیرون از اتاق هدایت کن😆

با جارو بزنمش؟ 😂😂

من یادمه یه دوره همین شرایط رو داشتم با خالم که مهمون بودن کتابام رو میگرفتم تو تراس درس میخوندم شرا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️💓

به وجودش اهمیت نده میدونم سخته  ولی باید فرض کنی نیست  بعدم بهش بگو درکت کنه مثلا روزای ...

🤦‍♀️💓مرسی گلم

تزیزم کاملاً موثره سعی کن توی اون اتاق نباشی . 

مرسی💓

واقعا بیدار شه حرف بزنه بهتره حداقل بش میگم ساکت باش ساکت میشه 😂😂

هنوز نفهمیدی پس چقدر اذیت کنندس غرق درس باشی، درس سخت باشه، فشار بهت بیاد، یکیم از اونور بره رو مغزت 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃