2777
2789
عنوان

مهریه یا حق طلاق

275 بازدید | 21 پست

خانوما خیلی برام‌حالبه که بدونم الان کدوم براتون مهم‌تره

یکی از دوستای من خواستگار داره 

اینا گفتن ۳۰۰ تا سکه پسره گفته ۱۰۰ تا 

دوستم میگه مگه عقلم کمه ۱۰۰ تا سکه چیزی نیست اونم مردا انقدر اذیت میکنن که ندن

میگه میخوام درخواست همه حق و حقوق(طلاق،خروج کشور و..) رو بگیرم بدون هیچ سکه ای 

اینم بگم وضع مالی پدر دختر خوبه و‌خودشم برجی ۲۰،۳۰ ملیون درامد داره 

نظر شما چیه شما بودین جیکار میکردین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق و حقوق برابر بدون مهریه.من فکر میکردم اینو اقایون قبول میکنن ولی دیروز تو اینستا یه پست دیدم که چقد مخالف بودن.مردا واقعا پررو شدن.مهر نباسه.حق و حقوقم نمیدیم .خرج خونه هم نصف نصف باشه😐😐

به نظر من زن احساسایه ، درست نیست که حق طلاق دستش باشه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
پشیمون‌نیستی؟

نه چرا پشیمون باشم!!

هر چی تو زندگی با همسرم خریدم همون جا زده به اسمم حالا اگه مهریه بود باید می دیدم آیا بهم برسه یا نه،،تو ازدواج سابقم ۸۰۰ تا سکه مهریه زدم ولی دریغ از یک سکه اگه بهم رسیده باشه‌.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....